24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
334 Views

Ως γνωστόν πλέον… η κακία, δεν είναι στο χαρακτηριστικό των αρπακτικών ζώων που κυνηγούν για την επιβίωση.

Το κάθε ζώο “εκεί έξω” έχει τον δικό του ρόλο για την ομαλή συνέχεια όλου του ζωικού και φυτικού Βασιλείου.

Μόνο στο Βασίλειο του ανθρώπου υπάρχει η αυτοκαταστροφική πορεία των πολιτισμών του, για χάριν… πάντα μίας μικρής μειοψηφίας.

Στην υπόλοιπη Φύση, στα άλλα είδη εκτός του ανθρώπου, η μόνη καταστροφή που γίνεται και εξαφανίζονται είδη, έχουν την αιτία τους στον άνθρωπο.

Είναι απλά θέμα νοοτροπίας, συνείδησης και χαρακτήρα των ανθρώπων στην όλη εικόνα που δημιουργείται για τα ζώα.

Κατάλοιπα τοτεμικών εποχών με σύμβολα ταύτισης.

Στην Βόρεια Αμερική, ο λευκοκέφαλος, είναι σύμβολο δύναμης και εξουσίας των Η.Π.Α. (U.S.A.). Μόνο που ο λαός εκεί θα έπρεπε να σκέφτεται πως αυτός ο αετός, είναι ένα ένα αρπακτικό που στρέφεται στους πιό αδύναμους… Τους ίδιους.

Ενώ ο Κόνδορας της Νότιας Αμερικής, είναι ένα μεγάλο επιβλητικά όμορφο πουλί, που δεν παύει όμως να είναι ένα απαραίτητο πουλί που τρώει πτώματα.

Η κατηγοριοποίηση και ο διαχωρισμός των ζώων σε καλά και κακά, δεν είναι τίποτα άλλο, από μία ρατσιστική νοοτροπία που υπάρχει έτσι και από τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους…!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!