19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
223 Views

Καταγγειλατε τον γνωστό μουσικοσυνθετη Σταύρο Ξαρχάκο για κακοποίηση των 3 ηλικιωμενων σκύλων του, δεν ενημερώσατε τους χιλιαδες φιλόζωους που αναστατωσατε τόσες μέρες στο Διαδίκτυο με ένα σωρό αναρτήσεις και ανακρίβειες για την πορεία της υπόθεσης και μετά από σχεδόν ένα μήνα αρνηστε να κάνετε το αυτονόητο, προσβαλλοντας όλους εμάς στη φιλοζωική κοινότητα που αντιδρασαμε άμεσα και ενδιαφερόμαστε για το που βρίσκονται τα ζωάκια και ποιός τα υιοθέτησε.

Μην προσπαθείτε να προσβάλετε τη νοημοσύνη μας, γιατί αυτά σε εμάς δεν περνάνε.

Τις μηνύσεις στην Αστική Πανίδα και στους ασυνειδητους ιδιοκτήτες που πάρκαραν αυτά τα πλάσματα στο δημοτικό άσυλο, αντί να τα βάλουν σε πανσιόν για λίγες μέρες και ενώ έχουν την οικονομική άνεση, τις θαψατε στο χρονοντουλαπο?

Κάνατε γαργάρα τα πάντα?

Γιατί ο δήμος λειτούργησε ως συλλέκτης ζώων, στεροντας φιλοξενίες αδέσποτων της περιοχής?

Έχετε εκτεθεί όλοι σας ανεπανόρθωτα…

Παρουσιαστε άμεσα ότι σας έχει ζητηθεί νόμιμα και δημόσια, για να πειστεί ο κόσμος για τις υγιείς υιοθεσίες των σκύλων από γνωστή φιλόζωη εθελόντρια της 5μελους επιτροπής.

Ο τρόπος διαχείρισης σας για το Athens Model που πλασάρει εδώ και τόσα χρόνια ο Δήμος Αθηναίων, είναι άκρως απαράδεκτος, για την τεράστια εμπειρία που διαθέτετε σε τέτοιου είδους θέματα που αφορούν κακοποιήσεις ζώων.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!