18 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.060 Views

Η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται ξανα και ξανα εδω και πολλα χρονια στη χωρα μας, με την εξαγγελια επιδοτησεων για την λειτουργια καταφυγιων απο τους δημους.

Μονο κολαστηρια μπορουν να χαρακτηριστουν αυτα τα ασυλα του κωλου και μονο για τα τετραποδα δεν θα ειναι αυτα τα κονδυλια…

Ξερουν καλα το μαθημα τους τα διποδα… Και επειδη το κοστος νοσηλειας ειναι υψηλο για τα αδεσποτα, με αποφαση των 5μελων επιτροπων των δημων τα στελνουν κατευθειαν στα θυμαρακια.

Οταν θα ελεγχονται καθημερινα για το που θα πηγαινουν αυτα τα χρηματα , οχι βεβαια απο τα ιδια λαμογια, αλλα απο ανθρωπους που αποδεδειγμενα ενδιαφερονται για τα ζωα, τοτε και μονο τοτε θα πουμε οτι κατι καλο γινεται… Αν οχι , απλα ειναι αλλη μια ευκαιρια να τσεπωνουν χρηματα οι επιτηδειοι …

Να μπει ενα τελος στη λαμογια των αρπακτικων των δημων και μια απο τις προτασεις μας ειναι να δωθει επιδομα φιλοξενιας σε πολιτες και τα ζωακια να εχουν σπιτι και οικογενεια και να τους παρεχεται μηνιαιως τροφη.

Πρεπει να γινει η αρχη… Ειτε το θελουν καποιοι, ειτε οχι, θα πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη και να αποκαλυφθει σε ποιες βαθειες τσεπες εχουν παει τα χρηματα των αδεσποτων εδω και τοσα χρονια. Κανεις δεν κανει εστω και μια κινηση για να τους ξεσκεπασει.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2272695259423969

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!