18 Απριλίου, 2024

Κρατικες ΜΚΟ και η διαφθορά στο ζενιθ! Φιλοζωία στην Ελλάδα… Ενα τεράστιο ανέκδοτο!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
130 Views

Σχεδόν σε όλα τα πεδία, οι περισσότερες ΜΚΟ είναι βυθισμενες στα βρώμικα, κερδοσκοπικά παιχνίδια!!!

Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ανήκουν στις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Εκτελούν εντολές από τα μεγάλα αφεντικά και με τη σειρά τους αποφασίζουν και διατασσουν για τη ζωή η το θάνατο των ζώων και την εξαθλίωση των αγνών φιλοζωων.

Εκτελεστές, οι εντολοδοχες, παρακρατικες ΜΚΟ, σε ρόλο εξολοθρευτων, μαζί με τους δημ(ι)ους.

Μην ξεχνάμε ότι το κέντρο που τα τροφοδοτεί, είναι το ίδιο…

Ε.Ε. -PETA- OIE… Το μεσαιωνικό τρίπτυχο που βρίσκεται πίσω από το ολοκαύτωμα των ζώων στην Ελλάδα και τα κράτη-μελη της Ευρώπης, κόβοντας και ράβοντας ντιρεκτιβες και επιβαλλοντας ζωομνημονια.

Σύμφωνα με τις ναζιστικες, κρατικές οργανώσεις, τα τάγματα “μειωσης” πληθυσμών ζώων, ακολουθούν και εφαρμόζουν δικτατορικα τους παρακάτω αντισυνταγματικους νόμους κατά το δοκούν όπου και όταν τους συμφέρει.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική επιδιώκει να μπει λουκέτο στα σφαγεία και Τέρμα στα βασανιστήρια της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως και στα εκτροφεία γουνοφορων ζωων.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” θεωρεί οτι ο “νομιμος”, μόνιμος εγκλεισμός των αδέσποτων σε διαδημοτικα κρεματορια-θανατορια και η “νομιμη” ευθανασία τους εάν δεν υιοθετηθουν μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες, λέγεται φιλοζωία.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική δεν είναι ρατσιστική.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα ” είναι υπέρ της εξαφάνισης των σκύλων που δεν ανήκουν σε κάποια “καθαρόαιμη” ράτσα.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική σέβεται και αναγνωρίζει την αυθυπαρξία των ζώων.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” αρνείται το δικαίωμα των αυτοχθόνων σκύλων στην υπάρξη και θεωρεί την γενοκτονία τους αποδεκτή παράπλευρη εξόντωση.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική είναι ενάντια στον ανθρωποκεντρισμο των σκοπών που αγιάζουν τα μέσα.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” θέλει να τιμωρήσει τα ζώα και τους νομοταγείς κηδεμόνες τους για την ανευθυνότητα και την σκατοψυχια των παραβατών, που σαφώς ανέρχεται σε μικρότερο αριθμό, από τον ίδιο τον παρακρατικο, ζωα-φιλικο μηχανισμό, που τα κακοποιει ασύστολα μέσα στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης Νταχάου και Άουσβιτς.

Άγγελοι θανάτου κάνουν διαλογή, ποια θα ζήσουν, για να τους αποφέρουν κέρδος, ποια θα ευθανατωθουν, ποια θα εγκαταληφθουν, ακόμα και ποια ημιαιμα, η κατασχεμενα ρατσατα θα αναπαραχθούν.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική είναι αμείλικτος εχθρός του κερδοσκοπικού εμπορίου σκύλων.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” υποστηριζει την επαγγελματική κουταβοπαραγωγη.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική είναι ενάντια στην φυλάκιση αθώων ευφυών κοινωνικών όντων όπως οι σκύλοι.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” υποστηρίζει τον εγκλεισμό των σκύλων στα μαύρα κελιά-κολαστήρια της κουταβοβιομηχανιας εγχώριας και αλλοδαπής.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική είναι υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και κατά του ακρωτηριασμού τους.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” υποκρίνεται ότι το κόψιμο ουρας και αυτιών, όπως και η αφαίρεση ψευδονυχων είναι κακοποίηση, αλλά η μαζική, ναζιστική ευγονική αφαίρεση όρχεων και μήτρας είναι αγαθοεργία.

🔵Η γνήσια φιλοζωική ηθική σέβεται και αγαπά τη ζωή και τα ζώα.

🔴Αλλά το “Φιλοζωικό κίνημα στην Ελλάδα” θέλει τα ζώα παραγωγής να υποφέρουν στα μπουντρούμια της βιομηχανικής κτηνοτροφίας, αντί να βόσκουν φυσικά στα βοσκοτόπια με την προστασία σκύλων αυτοχθονων φυλων.

Ψεύτες και ψεύτικοι!!!
Φτηνοί και λίγοι!!!

Ούτε για φτύσιμο!!! Βάλτε τους όλους στην Κιβωτό των Αποκτηνωμενων Γενοκτονων και τραβήξτε τις τάπες να πάνε απατα!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!