25 Απριλίου, 2024

Οι κρατικές ΜΚΟ είναι μία μεγάλη πληγή, που διαιωνιζει την κακοποιηση και τις ευθανατοδολοφονιες των ζωων, μέσα από τον πολιτικο-ζωα-φιλικο μηχανισμό! Το ανύπαρκτο κρατος μεταθετει την διαχείριση τους σ’ αυτές!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
99 Views

Οι άνθρωποι εχουμε παρεξήγησει το τι είναι φροντίδα κι αγάπη με το τι είναι μοδα…

… Και οι κοινωνιες μας έχουν πάψει να ειναι “ανθρωπινες” για τα διποδα, φαντάσου πόσο απάνθρωπες για τα τετράποδα.

…Και γενικά η κρίση αξιων και ηθών πληγώνει την φύση!

…Και η φύση για να επιβίωσει, για να ύπαρξει ισορροπία, εκδικείται. Οπότε, θεριζουμε ό,τι σπερνουμε!

Τρία απλά πραγματάκια υπενθυμίζουμε , σχετικά με το αντισυνταγματικό Νομοσχέδιο το οποίο κατέβασε ο Δρακουμέλ ο Νεότερος που κακοχρονονάχει:

Τα εχουμε γράψει διεξοδικά πολλές φορές και τίποτα δεν άλλαξε, ούτε τίποτα τους ξεπλένει για το έκτρωμα που σκαρώσανε, ούτε θα τους περάσει – αυτό θα γίνει ο τάφος τους.

Το γενοκτονικό, τοξικό, σκυλεμπορικό και αντισυνταγματικό Μιζο-κατασκεύασμα θα απορριφθεί στην πράξη, από την ίδια την κοινωνία και τη δικαιοσύνη…

…Και μέχρι να πάει εκεί που του αρμόζει – στον απόπατο – οριστικά και με το νόμο, για να αντικατασταθεί από πλαίσιο θετικό, ορθολογικό και λειτουργικό (άμποτες), πολύ απλά δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.

Ο πρωθυπουργίσκος – φυρερίσκος, κλασικό παράδειγμα αυτάρεσκου, αυταρχικού, προνομιούχου, μεγαλομανούς φελλού, που ανατράφηκε να πιστεύει ότι είναι γεννημένος ηγέτης, έχει αποδείξει ότι, πέρα από την ανύπαρκτη επαφή του με την πραγματικότητα, δεν διαθέτει ούτε καν στοιχειώδες πολιτικό αισθητήριο.

Απλά εκτελεί τα προσυμφωνημένα, υπερτιμώντας και τον εαυτό του, αλλά και τις δυνατότητες χειρισμού των ψηφοφόρων, από τους μηχανισμούς ποδηγέτησης της λαϊκής βούλησης που τον ενθρόνισαν.

Τέτοιες ναρκισσιστικές, άτεγκτες προσωπικότητες, αδυνατούν να εξελιχθούν, μα και να αντιληφθούν ότι οι διαχειριστές τους δεν υπηρετούν τις μαριονέττες που χειρίζονται, αλλά τους δικούς τους σκοπούς και μόλις πάψει να είναι ο χρήσιμος ηλίθιος, θα αντικατασταθεί με τον επόμενο.

Η Νεα Δικτατορία γνωρίζει πως να ψευτοανανεώνεται για το θεαθήναι, με αλλαγές προσώπων.
Το εκλογικό σώμα δεν έχει καταλάβει ότι μόνο ψηφίζοντας μικρά κόμματα, που αναγκάζονται να σχηματίσουν πολυκομματικές κυβερνήσεις, μπορεί να αναγκάσει τους επιβήτορες της εξουσίας να συμπεριφέρονται σαν υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου, αντί για νταβατζήδες του.

Οι αυλοκόλακες του φυρερισκου, τον διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες για την παράταξη από έναν ακόμα αντιλαϊκό νόμο, γιατί η αντιπολίτευση είναι ανίκανη να εκμεταλλευτεί τις απανωτές αποτυχίες και γκάφες του.

Αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξέρει να αφουγκράζεται, δεν είναι ικανός να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα και αντιμετωπίζει ως ανυποταξία οποιαδήποτε απόπειρα προειδοποίησης και διαφορετική γνώμη.

Η εκτίμηση μας είναι ότι ο “ΑΡΓΟΣ” θα επιταχύνει τη νομοτελειακά προδιαγεγραμμένη πτώση του.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!