25 Απριλίου, 2024

Στο τελευταίο δέντρο που θα μείνει από τις φωτιές, να κρεμάσουν ανάποδα όλα τα δίποδα κτήνη που χωρίς οίκτο και έλεος κατεκαψαν την χώρα μας

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
119 Views

Το τελευταίο δέντρο που θα μείνει, κρατήστε το για να κρεμαστειτε και να χτισετε πάνω σε χιλιάδες πτώματα ζώων και πουλιών, που κάηκαν ζωντανά με φόβο στα μάτια τους, αλλά και σε δακρυα ανθρώπων, για τις περιουσίες που με τόσο κόπο είχαν δημιουργήσει! Το οξυγόνο μας λιγοστεύει…

Αλλάξτε τον νόμο περί εμπρησμού και κάντε το κακούργημα, να μπαίνει φυλακή και να μην βγαίνει ποτέ ο αλήτης για το έγκλημα έναντι της φύσης.

Να κατασχεθεί η περιουσία και στην φυλακή να φτιάχνει φυτώρια μέχρι να πεθάνει !!!

Να μπουν Drone παρακολούθησης και ψεκασμού επιβραδιτικου υγρού όταν εκδηλώνεται φωτιά για να προλάβει τα χειρότερα ! Η πρόληψη θα μας σώσει !!!

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στους πυροσβεστες που παλευουν με τα ελαχιστα μεσα που διαθετουν για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στους εθελοντες που παλευουν με γυμνα χερια.

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στην ευαισθητοποιηση των απλων πολιτων.

Ενα τεραστιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους νυν και όλους τους πρώην κυβερνωντες, για την ανικανοτητα, καθυστερηση, ανυπαρκτη οργανωση, μηδενικο συντονισμο, εγκληματικη αδιαφορια για την τραγικη ελλειψη σοβαρων μεσων κατασβεσης, ελλειψη σεβασμου της ανθρωπινης ζωης πολιτων και ζώων της άγριας και αστικής πανίδας, το επαναλαμβανομενο έγκλημα του οργανωμένου εμπρησμού αυτης της χωρας, χωρίς καμία τιμωρία ως κακουργημα.

Σας υπερ ευχαριστουμε που κτιζετε πυργους από ανεμογεννήτριες. Το τελευταιο δεντρο, κρατηστε το γερα.

… Και αφού δεν έπιασε το “Το τελευταίο δέντρο κρατήστε το για να κρεμαστειτε”, μπορείτε να κρεμαστειτε από μια ανεμογεννήτρια και με καλύτερη θέα.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!