19 Απριλίου, 2024

Τα ισόβια δεν είναι ΠΟΤΕ ΙΣΟΒΙΑ… Νόμοι της ελίτ δεν εφαρμόζονται για την επιβολή της εσχατης των ποινων, σε ειδεχθή εγκληματα, ανθρωποκτονιες και ζωοκτονιες

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
330 Views

Το σύστημα επικροτεί τους δολοφόνους ανθρώπων και ζώων.

Τα ισόβια ΔΕΝ είναι ΠΟΤΕ ΙΣΟΒΙΑ. Βγαίνουν από τη φυλακή σε λίγα χρόνια και ζουν ζωή χαρισαμενη.

Δεν μας ενδιαφέρει η μετάνοια του κάθε ανθρωπομορφου, ναρκισσιστικου τέρατος, που δεν έχει ίχνος τσιπας επάνω του και ενσυναισθησης μέσα του.

Τι να την κάνει η κάθε Ροξυ, η κάθε Καρολαιν?

Αλλάξτε τους γ@μ@μ@νους νόμους… χθες!

Ισόβια φυλάκιση ουσιαστικά δεν υφίσταται, με την έννοια του να μένει κάποιος για όλη του τη ζωή στη φυλακή.

Όταν λέμε “ισόβια”, η ανώτερη ποινή που θα μείνει ο καταδικασθείς στη φυλακή είναι τα 16 χρόνια. Η ιδιαιτερότητα των ισοβίων είναι πως ενώ όλες οι άλλες ποινές επιδέχονται ευνοϊκών ελαφρύνσεων και μειώσεων, στα ισόβια αυτό δεν ισχύει δηλαδή ο καταδικασθείς θα μείνει για 16 χρόνια στη φυλακή χωρίς δυνατότητα να μειώσει περαιτέρω την ποινή του.

Σημειώνεται ότι μέχρι το 2010 η κράτηση στην φυλακή ήταν 23 χρόνια. Αν στον καταδικασθέντα επιβληθεί ποινή δις ισόβια παραμένει στη φυλακή άλλα 2 χρόνια (16+2, δηλαδή 18).

Αν κάποιος πχ. καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση και πάει σε αγροτικές φυλακές η κάθε μέρα που εκτίει μετράει για δύο ημέρες, το ίδιο και τα μεροκάματα που θα κάνει εντός της φυλακής, ενώ αν ισχύουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις των 2/5 ή των 3/5 της ποινής η αποφυλάκιση του θα γίνει σε 5 χρόνια.

Για αυτό είδαμε σε περιπτώσεις όπως ενός παιδόφιλου στην Κρήτη που καταδικάστηκε σε πάρα πολλά χρόνια φυλάκιση να αποφυλακίζεται στα 9 χρόνια, γιατί αυτό ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία της Ελληνικής ελίτ.

Αν στον καταδικασθέντα επιβληθεί ποινή ισοβίων και 10 χρόνιας φυλάκισης, θα μείνει στη φυλακή για τα 16 χρόνια που προβλέπουν τα ισόβια και στη συνέχεια για τα 10 χρόνια θα ισχύσουν οι ευνοικές διατάξεις του νόμου.

Μια βασική διαφορά της Ελλάδας με άλλες χώρες της Ευρώπης είναι η επιβολή ποινής με αναστολή.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται πάρα πολύ η αναστολή.

Φυλάκιση 3 χρόνια με αναστολή σημαίνει πως αν δεν κάνεις παράπτωμα μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα εκτίσεις την φυλακή.

Αυτό δεν ισχύει στο σύνολο σχεδόν της Ευρώπης, όπου οι ποινές είναι μικρότερες, αλλά πρέπει να τις εκτίσει ο καταδικασθείς.

Αν σε πιάσουν για κλοπή, η ζωοκλοπη στην Ελλάδα και δικαστείς σε 1-2 χρόνια φυλακή με αναστολή, μέχρι το απόγευμα θα έχεις βγει έξω.

Στο εξωτερικό θα δικαστείς 2-3 μήνες φυλάκιση και θα τους εκτίσεις ή θα υποχρεωθείς να προσφέρεις κοινωνική εργασία.

Με την πιο πρόσφατη τροποποίηση του ποινικού κώδικα περιορίζονται οι αναστολές καθώς οι δικαστές έχουν την ευχέρεια να επιβάλλουν την έκτιση ενός μέρους της ποινής.

Ισόβια =ίσος βίος.

Αντιληπτό κύριοι νομοθετες που γράφετε νόμους?

Αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι δολοφόνοι που διαπράττουν κακουργηματα σε ανθρώπους και ζώα!

Το δικαστικό σύστημα είναι βρώμικο και διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο.

Όχι άλλες λαδωμενες μπετουγιες!

Όχι άλλους ελιτιστικους νομους του κ@λου!

Θέλουμε αδιάφθορους και σοβαρούς Εισαγγελείς, που να σέβονται καθε ειδος ζωής στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!