19 Απριλίου, 2024

Το οργουελικο νομοσχέδιο για τα ζωα, είναι το πιο σιχαμένο πράγμα που έχει προσπαθήσει να περάσει και να εφαρμόσει η κυβέρνηση των βρυκολακων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
95 Views

Απο τοτε που ξεκινησε η ευθανασια στα τετραποδα, μυριζε ο ναζισμος που αμολυσαν οι νεοφιλελεδες στις κοινωνιες απο την πισω πορτα.

Όσα βρωμοψυχα επιχειρούν να επιβάλλουν διά αντισυνταγματικων, αντιφιλοζωικων και παράνομων νομοσχεδίων, στα ζώα συντροφιάς, άλλα τόσα σκ@τοψυχα θα εφαρμόσουν σε ανθρώπους.

Έχουμε διαβάσει πολλά για το Τρίτο Ράιχ, αλλά δεν είχαμε συναντήσει ποτέ, ή μπορεί να μην είχαμε συγκρατήσει στη μνήμη μας, τον τρόπο με τον οποίο οι ναζί αντιμετώπιζαν τα κατοικίδια των Εβραίων.

Ο καθηγητής Πίτερ Φρίτσε, στο αποκαλυπτικό βιβλίο “Ζωή και θάνατος στο Τρίτο Ράιχ” (εκδ. Θύραθεν), μεταφέρει τον σχετικό νόμο:

“Από τις αρχές του 1942 οι Εβραίοι δεν είχαν το δικαίωμα να έχουν κατοικίδια ζώα· τα εν λόγω ζώα ήταν “εβραίικα”, επομένως έπρεπε να θανατωθούν, ακόμα και αν οι ιδιοκτήτες τους έβρισκαν να τα χαρίσουν σε φίλους που δεν ήταν Εβραίοι.

Στις 19 Μαΐου του 1942 η οικογένεια Κλέμπερερ πήγε τον γάτο της στο κτηνιατρείο στην οδό Γκρουνάερ στη Δρέσδη, όπου η Εύα παρακολούθησε την ευθανασία του.

Γράφει ο Κλέμπερερ: “Το ζωάκι δεν υπέφερε. Εκείνη, όμως, υποφέρει”». Σύμφωνα με τους ναζί, τα ζώα μολύνονταν άπαξ διά παντός μόλις αγγίζονταν από Εβραίους…

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να βρεθεί ένας σοβαρός εκδότης και να αναλάβει τη μετάφραση των “Ημερολογίων” του Βίκτορ Κλέμπερερ που, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, αποτελούν την καλύτερη μαρτυρία της καθημερινής ζωής της εποχής.

Το να αναφερόμαστε στους ναζί ως “κτήνη ” και “θηρία “,αποτελεί προσβολή προς το ζωικό βασίλειο.
Γιατί τα ζώα δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

Οι άνθρωποι ειναι τα μόνα ζώα που διαπράττουν γενοκτονία.

Yehuda Bauer,
Rethinking the Holocaust

Αφιερωμένο στα μεγάλα αφεντικά από έξωθεν που δίνουν εντολές για την εξολόθρευση των ζώων και στους πολύ πρόθυμους έσωθεν που τις εκτελούν.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!