16 Απριλίου, 2024

Φολα στους δίποδους κάφρους που πετάνε φόλες, κροτίδες και δυναμιτακια και έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα της τρελλας ακομα και στον θανατο, σκυλιά, γατιά, πουλιά και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
352 Views

Διπλή Ανάσταση λόγω “ιου”… Πανελλαδικος πανζουρλισμος από φόλες, κροτίδες και βεγγαλικά…

Η ατμοσφαιρική ρύπανση ευθύνεται για έναν στους 10 πρόωρους θανάτους…

… Και το Πασχα η Αττική χτύπησε κόκκινο ,όχι μόνο κατά τη διάρκεια που δούλευαν οι ψησταριές αλλά και κατα τη διάρκεια των βεγγαλικών 9-12 το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και τις δύο επόμενες μέρες.

Το χειρότερο είναι ότι στο παιχνίδι των βεγγαλικών έχουν μπει και οι δήμοι, που έχουν υπογράψει μάλιστα και το Σύμφωνο των Δημάρχων για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργείται για τα ζώα από τα βεγγαλικά. Τα πουλιά, τα έμβια όντα στο περιαστικό πράσινο, τα κατοικίδια και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Στο Γαλάτσι πήρε φωτιά και μικρή δασική έκταση.

Τα παραλιακά και τα όμορα στον Υμηττό προάστια επανήλθαν γρήγορα σήμερα στα επιτρεπτά όρια, όμως περιοχές όπως το Ίλιον, το Ηράκλειο, η Νέα Φιλαδέλφεια και ο Νέος Κόσμος παραμένουν στα κόκκινα.

Αυτά είναι τα χάλια μας… Και φυσικά, οταν είσαι πολύ παρατηρητικος… κινδυνεύεις να σιχαθεις τον κόσμο…

Τις φόλες και τις κροτίδες στον πάτο σας. Κανένας σεβασμός στα αθώα πλάσματα που έχουν τρομοκρατηθει, η πέφτουν νεκρά από τη ριψη δηλητηριων???…

Ποσο κακο τους κάνετε έχετε ποτέ αναρωτηθεί??? Δεν είστε μόνοι σας πάνω στην ελληνική γη! Καταλάβετε το επιτέλους, διποδα, ανεγκεφαλα τέρατα!!!

Βγάλτε ρε το αχτι σας σαν πραγματικοί επαναστάτες. Όχι σε βάρος ευαλωτων ψυχών, συνανθρώπων και ζωων.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!