19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.087 Views

Νομιζοντας οτι τα αδεσποτα ειναι μαγισσες, κοντευουν να τα ριξουν στην πυρα. Προς το παρον ομως τα εχουν στα διαφορα ασυλα της ντροπης, αφηνοντας τα να πεθαινουν κατω απο αθλιες συνθηκες. Ειναι ενας μοντερνος τροπος πυρας. Πεθαινεις αργα και βασανιστικα, χωρις να καιγεσαι.

Των τετραποδων αδεσποτων φιλων μας το φυσικο τους περιβαλλον θα ηταν οι δρομοι υπο την προστασια μας, αλλα με ολους τους κινδυνους που καραδοκουν και ετσι οπως εχει διαμορφωθει η ολη κατασταση το σωστοτερο ειναι ενα ιδανικο, ζεστο σπιτικο, που συνεπαγεται την υιοθεσια τους!

Πριν γινει αυτο, σας καλουμε να φιλοξενησετε εστω απο ενα αδεσποτο και να το σωσετε απο βεβαιο θανατο απο τον εκαστοτε δημο-δημιο και τον μπογια του και τους πολυ προθυμους “φιλοζωους” που εκτελουν εντολες απο την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, εχοντας σαν μοναδικο τους θεο την ευθανασια.

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι η φυλακιση σε καταφυγια-κολαστηρια Νταχαου και Αουσβιτς, δημοτικα και ιδιωτικα, σκοτεινων προθεσεων, παρα μοναχα για προσωρινη διαμονη η περιθαλψη!

Αδεσποτο δεν ειναι απλως το ζωο που δεν εχει οικογενεια… Αδεσποτο σημαινει πεινα, πονος, κρυο, μοναξια… Ευκολη λεια για τους κακοηθεις, φολες, κακοποιησεις, βασανισμοι, αδικοι θανατοι…

Αδεσποτο σημαινει ανθρωπινη αδιαφορια και ανευθυνοτητα… Και μονο αυτα τα υπεροχα και ατυχα πλασματα δεν φταινε. Γι’ αυτο, οσοι εχουμε και αντεχουμε, ας τους δινουμε αγαπη! Υιοθετηστε αδεσποτα!!!

Μεσαιωνας και ιερα εξεταση η διαχειριση των αδεσποτων ζωων απο τους ελληνικους δημους-δημιους.Νομιζοντας οτι τα…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!