29 Μαρτίου, 2024

Ημερα μνημης, αφιερωμενη στα εκατομμυρια ζωα ολων των ειδων, που χαθηκαν στις φονικες πυρκαγιες του 2019 σε ολο τον πλανητη

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.094 Views

Οι εκατονταδες φωτιες που ξεσπασαν στη χωρα μας, του Αμαζονιου, της Σιβηριας κοκ, αποτελούν τρομοκρατική ενέργεια εναντια στον πλανήτη και την ανθρωπότητα και οχι ατυχηματα, με ανυπολογιστο αριθμο τετραποδων θυματων.

Ατυχηματα ειναι ολοι αυτοι που παγκοσμιως ψηφιζουν για το προσωπικο και μικροσυλλογικο τους συμφερον και δειχνουν την γυμνια και το νεκρο του εγκεφαλου τους… Και δυστυχως τετοιοι ανα τον κοσμο ειναι πανω απο το 70% του παγκοσμιου πληθυσμου.

Η Ελλαδα? Μια μικρογραφια απο το χαλι που κυριαρχει στον κοσμο…

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ? Εμμεσα το 70% plus population… δηλαδη οοοολοι αυτοι που ειναι δηθεν σε ολα. Αμεσα μερικα πληρωμενα ΜΙΚΡΟΛΑΜΟΓΙΑ.

Ολες οι χώρες και οι κυβερνήσεις τους πρεπει να εχουν αμεση δραση και λογο ενάντια σε αυτο το έγκλημα. Οι οργανώσεις προστασίας του περιβάλλοντος, θα πρεπει πιέσουν αμεσα,να δράσουν προς μια και μοναδικη κατευθυνση. Την μετατροπη του εμπρησμου απο πλημμελημα σε κακουργημα. Τα δαση ανοίκουν στον πλανήτη και οχι μονο στις χώρες όπου βρισκονται για να τα κανουν οτι θελουν.

Εμείς οι απλοι ανθρωποι που αγαπαμε την μητερα φυση τι μπορούμε να κάνουμε εκτός απ’ το να κλεγομαστε? Αυτό έχει σημασία… Πρέπει να συμμετέχουμε σε περιβαλλοντικές ομάδες… Να γινουμε εθελοντες… Να δίνουμε έστω 1 ευρώ την βδομάδα… Οσα μπορεί ο καθένας… Να μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε αυτά που άλλοι κατέστρεψαν…

Λυπουμαστε πολυ για τη φύση τα ζώα και τα κατεστραμμένα σπιτια αθώων ανθρώπων… Πιστεύουμε ότι μας περιμένουν πολύ χειρότερα πράγματα στο μέλλον, αλλά αυτός θα είναι ο λόγος που κάποια στιγμή εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε την γη μας, θα ενωθούμε και θα παλέψουμε για αυτήν… Θα παλέψουμε κατά των διεφθαρμένων πλούσιων ανθρώπων που έχουν στο μυαλο τους μόνο την κερδοφορία… Και μπορούμε κι ας εχουν τη δυναμη… Γιατί είμαστε περισσότεροι από εκεινους και η δύναμη μας είναι αξεπεραστη. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε… Πρέπει να ενωθούμε χωρίς φόβο και δισταγμό…

Ακριβώς τι να γιορτάσουμε λοιπον σήμερα??? Πόσες κακοποιήσεις έγιναν σήμερα??? Ποσα πυροπληκτα ζωα χρειαζονται ακομα τη βοηθεια μας??? Πόσες απο αυτές τις ψυχούλες χαροπαλεύουν σήμερα??? Γι’αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά για τα δικαιώματα των ζώων και της φυσης!!! Eλάτε να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα, να αφυπνίσουμε όσους ακόμη κοιμούνται! Aυτα τα πλασματα το αξίζουν!!! Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!