25 Απριλίου, 2024

Αδεσποτα ζώα βρίσκουν φρικτό θάνατο από φόλες… Και η σιωπή σε αυτό το έγκλημα, είναι ωμή συνενοχή

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
367 Views

Βροχή οι καταγγελίες για βασανισμένα και νεκρά ζώα φτάνουν στα μέσα επικοινωνίας του κινήματος μας, αλλά και στ’ αυτιά μας. Η κακοποίησή τους δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.

Τα σημεία στα οποία τοποθετούνται φόλες δεν είναι καθόλου τυχαία. Μιλάμε για χώρους όπου καθημερινά είναι πεδία συνάντησης δεκάδων ζώων είτε κατοικίδιων, είτε αδέσποτων που φροντίζουν αρκετοί από μας, επιβεβαιωνουν φιλoζωοι κάτοικοι καθε γειτονιάς… Και αυτό είναι ακόμα πιο προκλητικό και αηδιαστικό.

Μέσα στον καπιταλισμό, το έγκλημα απέναντι στον φυσικό κόσμο είναι διαρκές και αμετάκλητο. Δεν αρκεί που το περιβάλλον λεηλατείται και καταστρέφεται ολοκληρωτικά για να μετατραπεί σε αστικό τοπίο και πηγή κέρδους.

Δεν αρκεί που εκατομμύρια ζώα εκτοπίζονται από τον φυσικό τους ορίζοντα, αμέτρητα εδάφη απαλλοτριώνονται από την μανία της ανάπτυξης και του καπιταλιστικού εξωρραϊσμού και τη θέση τους παίρνουν τσιμέντα και πολυκατοικίες, εργοστάσια και βιομηχανίες. Γιατί ακόμα και μέσα στο αστικό τοπίο κάποιοι φορείς ή ακόμα και μεμονομένοι επιφανείς πολίτες φροντίζουν να “καθαρίσουν” κάθε ίχνος ζωής.

Αδέσποτα ζώα και άστεγοι συμπολίτες μας που το δικτατορικό κράτος τους έχει χτυπήσει αλύπητα και αδυσώπητα, μεχρι να τους συνθλίψει και να τους εξαφανίσει παντελώς, στα πλαίσια της μείωσης του πληθυσμού, βάση παγκοσμίου σχεδίου της ΝΤΠ, όλοι με τον τρόπο τους βρίσκονται στο περιθώριο/στόχαστρο της κανονικότητας. Μιας κανονικότητας που καταγγέλει τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται εκτός και αν στρέφεται απέναντι στο ίδιο της το περιθώριο.

Όσοι ονειρεύονται όμως τις πόλεις τους καθαρές από τα παράσιτα του καπιταλισμού, να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν μπροστά τους.

Μέχρι οι δρόμοι και οι πλατείες μας, τα σπίτια και τα στέκια μας, να φιλοξενούν μια νέα συνθήκη ισότητας, αλληλεγγύης και αυτοδιάθεσης, θα αποτελούν καταφύγια για το κάθετι διαφορετικό μέσα στη θλίψη και την αποστείρωση του υπάρχοντος.

Ενημερώνουμε τις γειτονιές για νέα περιστατικά δηλητηρίασης ζώων.

Αντιστεκόμαστε ενεργά στην κακοποίηση και τις δολοφονίες.

Η φολα ειναι δολοφονια και η απάντησή μας απέναντι στους δολοφόνους αντίστοιχη…
ΦΟΛΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΛΕΣ…

ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ… ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!