23 Ιουνίου, 2024

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα ζώα Πανελλαδικα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σαν κίνημα σε μορφή σωματείου, υπάρχουμε για να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δικαιώματα τους, μέσα από καθαρές ιδέες και αλήθειες. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η μετατροπή κακοποίησης ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΤΥΠΙΑ δημιουργήθηκε για καλύτερη και σωστή ενημέρωση, με τις σωστές προϋποθέσεις στον φιλοζωικό χώρο. Για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου και την διεκπεραίωση των project μας.

Οι 2 τρόποι που μπορείτε να μας βοηθήσετε είναι οι εξής:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού : 137002002015932
IBAN: GR5501401370137002002015932
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Όνομα δικαιούχου: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

Μεσω Paypal χρησιμοποιώντας και πατώντας το παρακατω κουμπί:
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Για την αποστολή απόδειξης δωρεάς παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία της κατάθεσής σας στο email etetrapodotypia@gmail.com

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!