19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
3.499 Views

Ξερετε ποιο ειναι το Δυτικο μοντελο εξαφανισης ζωων?

… Βασικα η ευθανασια… Ενας… “πολιτισμενος” τροπος για να κλεισεις τους λογαριασμους σου με τα αδεσποτα ζωα. Μην ξεχασουμε και δεν το ακολουθησουμε και αυτο… Ετσι κι αλλιως οτι μας λενε… κανουμε… Αυτο θα αφησουμε στην ακρη που ειναι και ευκολο? Μα τι να λεμε τωρα…?

Καποιοι “φιλοζωοι” υποστηριζουν οτι η ευθανασια αποτελει λυση για τα αδεσποτα ζωα στη χωρα μας, τη στιγμη που ο ιδιος ο εχθροζωικος νομος το αναφερει σε συγκεκριμενα αρθρα του. Δηλαδη φολα με πολιτισμενο και ανωδυνο τροπο.

Το θεμα ειναι οτι αντι να υποστηριζουν τις υιοθεσιες, που δεν εχουν αξιοποιησει ετσι οπως επρεπε, οπως επισης και την ευαισθητοποιηση, σε καιρο κρισης δεν μας μενει τιποτε αλλο απο το να ξεμπερδεψουμε καμποσα για να ησυχασουμε.

Τελικα αυτο ειναι το νοημα της ολης ιστοριας? Αυτα αναζητουσαμε και εκει θελαμε να καταληξουμε? Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του… Γιατι καποια πραγματα αλλιως δειχνουν και αλλιως τελικα ειναι… Φουσκες που σιγα-σιγα ξεφουσκωνουν, μεχρι να σκασουν και απο μεσα να βγουν ολα τα σκατα…

Αυτή τη στιγμη μιλάμε για διεφθαρμένα άτομα που νομίζουν οτι μπορούν να αφαιρούν ζωές τόσο εύκολα!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές ούτε ζώου ούτε ανθρώπου!

Σκέφτονται αυτό σαν λύση λες και δεν θα ξαναγεμίσει η χώρα!

Η λύση είναι μία! Μέριμνα απο την πολιτεία προς τα αδέσποτα με εμβολιασμούς και προ πάντων στειρώσεις! Θα ελεγθεί έτσι ο αριθμός των αδέσποτων και τελικά θα τεθεί υπο πλήρη έλεγχο!

Όχι στην ευθανασία…Τα αδέσποτα δεν είναι στο δρόμο γιατί τα ίδια το θέλουν, αλλά γιατί οι υπανθρωποι τα πετάνε στην κυριολεξία στο δρόμο…

Απανθρώπων εργα… Γιατί για τις αμαρτίες των ανθρώπων να πληρώσουν τα άκακα ζώα… και μάλιστα με το θάνατο τους???…

Πάντα ο άνθρωπος προκαλεί όλα τα δεινά και μετά βρίσκει εύκολες και πρόχειρες λύσεις για να τα αντιμετωπίσει…

Ο θάνατος δεν είναι λύση είτε πρόκειται για άνθρωπο είτε για ζώο… Ο θάνατος δεν υποβαθμίζεται όταν αφορά ζώο… Ο θάνατος είναι ίδιος για όλους…

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές ούτε ζώου ούτε ανθρώπου!Ξερετε ποιο ειναι το Δυτικο μοντελο εξαφανισης…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Donnerstag, 26. Juni 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!