19 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
1.502 Views

Απο τη στιγμη που αναρτησαμε τα επιμαχα βιντεο της ντροπης και του αισχους απο το κυνοκομειο Νταχαου του Βολου, κανοντας αναδρομη των εγκληματικων ενεργειων του δικτατορισκου δημαρχισκου και της κλικας του, αρχισαν να μπαινουν δικα του ατομα μεσα στη σελιδα και στις αναρτησεις μας και να προσπαθουν να “ενημερωσουν” τον κοσμο μεσα στα ποστ, οτι ηταν μετεγχρονισμενα, με αποκορυφωμα να βαλουν και δικο τους ατομο να μας βομβαρδιζει με μηνυματα για να τα κατεβασουμε, αλλιως ο δημος θα μας κανει μηνυση, πραγμα που ειναι εντελως παρανομο απο μερους του, αφου δεν εχει καμια δικαιοδοσια και ιδιοτητα, οπως μας συμβουλεψαν οι δικηγοροι μας.

Θορυβηθηκαν αυτα τα ατομα, των οποιων τα ονοματα εχουμε στη διαθεση μας, διοτι δεν ηθελαν κατ’ ουδενα τροπο να ενημερωθουν οι φιλοζωοι για το τι πραγματικα συμβαινει εδω και χρονια με την κακοδιαχειριση του συγκεκριμενου δημου, τον οποιο και εχουμε καταγγειλει πρωτο-πρωτο στο ανωτατο δικαστηριο της Χαγης για τα εγκληματα του σε βαρος των αδεσποτων ζωων και φυσικα ολους τους πρωτεργατες του που φροντισαν την γενοκτονια τους, βαση της ευρωπαικης οδηγιας για την μειωση του πληθυσμου τους, με ευθανασιες και εξοριες στα ορη και στα βουνα.

Οι συγκεκριμενοι εθελοντες και συνεργατες του δημαρχου υποστηριζουν οτι όλα άλλαξαν και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα, πραγμα φυση αδυνατο.

Δηλαδή, το κυνοκομείο λειτουργεί σωστά, υπάρχει πενταμελής επιτροπή με φιλοζωικες ΜΚΟ στα μέλη της, γίνονται στειρώσεις και περιθάλψεις ζώων , υπάρχει προγράμμα υιοθεσιών και το κυνοκομείο κάνει προωθήσεις για υιοθεσίες, τα ζώα επανεντασσονται απο εκει που τα πήραν , βγαίνουν ορθές αποφάσεις για τις ευθανασίες των επικίνδυνων, διαχειρίζεται ο Δήμος και τα κουτάβια που προφανώς εγκαταλείπονται .

Αρα υπάρχει ενα κυνοκομείο κόσμημα στον Βόλο που φυσικά οι εκει φιλοζωικες ΜΚΟ θα το γνωρίζουν.
Εμεις γιατι αμφιβάλλουμε για όλα αυτα?

Που επανεντασσονται τα ζώα?

Σίγουρα οι φιλοζωικες ΜΚΟ, μελη της επιτροπής θα γνωρίζουν.

Αν έχετε λοιπόν στοιχεία για τη σωστή λειτουργία του κυνοκομείου απο τον Δήμο, ανεβαστε τα δημόσια να ενημερώσετε τον κοσμο ( κάτι πανεύκολο γιατι όλα με έγγραφα πιστοποιούνται ).

Ολοι εσεις που έχετε συνεργασία, στοιχεία και αποδείξεις, ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Αναφέρομαστε κυριως στις φιλοζωικες ΜΚΟ της πενταμελούς του Δήμου που προφανώς γνωρίζουν τα πάντα για την κατάσταση την τωρινή και την πριν του κυνοκομείου και της διαχείρισης αδέσποτων εκ μέρους του Δήμου Βόλου.

Φυσικά καταφύγιο φυλακή δηλαδή κόσμημα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ- ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

Ας βγάλουν δημόσια ενημέρωση.

Τα πλυμμενα κλουβιά δεν ειναι ενημερωση.

Ενημέρωση δημόσια για την κατάσταση των ζώων.

Για τις εξετάσεις που γίνονται για την διαχείρηση των λεισμανιακων, για την διαχείρηση των τραυματισμένων, ΚΥΡΙΩΣ για την επανένταξη που ωφειλουν να ειναι παροντες και τις αποφάσεις ευθανασίας που προφανώς καλούνται να υπογράψουν.

Με έγγραφα γίνονται ΟΛΑ.

…Και τα έγγραφα του ΔΗΜΟΥ ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Επίσης, τα έγγραφα των φιλοζωικών ΜΚΟ που προσκεινται στον Δημο , ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Καλή τύχη εύχομαστε στα λεισμανιακα που κάνει ο Δήμος Βόλου θεραπεία και να βρουν γρήγορα σπιτάκι που θα τα φροντίζει για πάντα για να “ξεκουράσουν” και τον Δήμο απο τα μεγάλα χρηματικά ποσά της θεραπείας τους που τωρα “γενναιοδωρα” προσφέρει ο Δήμος, οπως ισχυριζονται οι συνεργατες του.

Ειμαστε σε αναμονη των ενεργειων σας.

Εαν δεν αποδειξετε εγγραφως αυτα που σας ζητουμε, ανεξαρτητο κλιμακιο εθελοντων ακτιβιστων θα επισκεφτει την πολη σας, για να διαπιστωσει με τα ματια του το τι ακριβως συμβαινει, που ηδη το γνωριζουμε, μιας και τα ιδια διαδραματιζονται σε πανελλαδικο επιπεδο με εκατονταδες δημαρχισκους- δημιους να εχουν σαν σκοπο τον αφανισμο των αδεσποτων τετραποδων αδερφων μας.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!