25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
276 Views

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν η ξεχωριστή ηγετική προσωπικότητα του απείχε εκείνης του ιδιοτελή ξεπεσμένου κοινού ανθρώπου!!!

Λουκανικε-Θοδωρή, ησουν Σκύλος, αλλά θα σε ακολουθούσα πιστά παντού και θα στήριζα την ευτυχία και το μέλλον της οικογένειάς μου σε εσένα φίλε μου, συντροφε μου!!!

Εάν η Φάρμα των Ζώων του Όργουελ έπαιρνε σάρκα και οστά , Εσύ θα τα οδηγούσες στην Επανάσταση κατά των “ανθρώπων”…

… Οχι γιατί μας μισείς, αλλά αντίθετα για να μας σώσεις από τα πάθη και τον καταστροφικό μας εαυτό!!!

Στην πραγματικότητα, έφυγες γιατί
αγάπησες παθιασμένα τον άνθρωπο!

Οχι για τα δεινά που ευθύνεται παγκοσμίως, αλλά γιατί υπήρξες πιστός στο ένστικτό σου, να ελπίζεις ότι κάποτε θα αλλάξει και στον καθημερινό αγώνα σου να τον βοηθήσεις να δεί με τα δικά σου μάτια!!!

…Και αυτό σε κάνει από μόνο του, μία Ηγετική ψυχή που συμβαδίζει με την αγέρωχη επιβλητική μορφή σου στο εξώφυλλο του Time, ανώτερη μυθικών προσώπων και διασημοτήτων, γιατί Εσύ δεν υπήρξες αδύναμος άνθρωπος!!!

Ήσουν, είσαι και θα εισαι ο Σκύλος όλων μας, μέχρι την αιωνιοτητα!!! Εσύ και ο σύντροφος Κανελος!!!

Για το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ριτσα Ανεστοπουλου

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!