29 Μαρτίου, 2024

Αυτοφωρο για τους εγκληματιες των ζωων

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
731 Views

Ωραιο το αυτοφωρο, που σημαινει οτι πρεπει να τον πιασεις τον αλλο στα πρασα. Πραγμα δυσκολο. Γιατι αυτος που θελει να δηλητηριασει ζωα και να κακοποιησει επισης, το κανει συνηθως κρυφα και χωρις θεατες. Μπορει ομως να τυχει να το κανει, να τον βλεπει καποιος και να ειδοποιησει την αστυνομια.

Το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα μπορεσει να ειναι εκει και να επεμβει. Γιατι ο πολιτης δεν ειναι σε θεση να συλλαβει ανθρωπο, εκτος εαν το επιχειρησει, που σημαινει οτι ενδεχομενως θα εμπλακει σε καποια φασαρια, η οποια μπορει να μην του βγει σε καλο.

Ποτε δεν ξερουμε τι μπορει να συμβει και επισης δεν γνωριζουμε και τις διαθεσεις του καθενος κακοποιου, η δολοφονου ζωων, οι οποιες σαφως δεν ειναι καλες για κανεναν και ουτε ειναι τοσο χαζος, ωστε εσυ να καλεις την αστυνομια και αυτος να περιμενει να ερθει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα θελησει να ξεφυγει με καθε τροπο.

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν απευθυνομαστε στα νομιμα μεσα και στους νομιμους τροπους, ωστε να πιαστει ο παλιανθρωπος που κακοποιει και δηλητηριαζει ζωα.

Μακαρι αυτο να γινοταν με καθε τροπο, ακομα και επ’ αυτοφορω. Το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις, ειναι να εμποδισουμε με καθε μεσο τετοιες συμπεριφορες. Γι’ αυτο τα ματια σας και τ’ αυτια σας ανοικτα.

Στα πρασα λοιπον να πιαστουν ολοι αυτοι οι ηλιθιοι υπανθρωποι και οι κακοποιησεις να αντιμετωπιζονται ως κακουργηματα, με μεγαλες ποινες, χωρις αναστολη και μη εξαγορασιμες.-

Αυτοφωρο για τους εγκληματιες των ζωων…Ωραιο το αυτοφωρο, που σημαινει οτι πρεπει να τον πιασεις τον αλλο στα πρασα….

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Dienstag, 14. Oktober 2014

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!