28 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
795 Views

Η Μάνα μας πεθαίνει και το Σπίτι μας καίγεται!

Η Φύση είναι η Μάνα μας και εμείς παιδιά της.Η Φύση είναι Σπίτι μας και εμείς ένοικοι.Όταν η Μάνα πεθάνει,τι θα απογίνουν τα παιδιά? Όταν το Σπίτι καταστραφεί,που θα πάνε τα παιδιά? Αυτό το αναρωτήθηκες δόλιε?

Όταν καις τα δάση,όταν βάζεις στο Σπίτι μας φωτιές? Όταν καις τα όνειρα των παιδιών μου σαν να ήταν χάρτινα καραβάκια.Όταν καις τα σπίτια μας,τα δέντρα μας,τα δάση μας,τα ζώα μας σαν να ήταν ψεύτικα από χαρτί φτιαγμένα.Όταν βάζεις την φλόγα εκεί που άλλοτε παίζανε παιδιά,γελάγανε,λέγανε μυστικά.Δεν θα ξαναπούνε τα παιδιά εκεί μυστικά,δεν θα ξαναγελάσουνε εκεί ποτέ.Η φωνούλα τους δεν θα ξαναακουστεί.Γιατί πολλά από αυτά δεν θα ξαναπαίξουνε καν.Εκεί που ήταν η Ζωή, έφερες τον Θάνατο εσύ.Εκεί που ήταν η Χαρά,έφερες το Δάκρυ!

Όταν ανάβεις την φωτιά,όπως ανάβεις το τσιγάρο σου-με την ίδια άνεση και ευκολία-,δεν σκέφτηκες τίποτα απ’ όλα αυτά?.Και κάθεσαι μετά και κοιτάς την καταστροφή που προξένησες σαν να βλέπεις ταινία,τρώγοντας πίτσες και σουβλάκια και πίνοντας μπύρες? Πως μπορείς? Πως αντέχεις μετά να ζεις? Γιατί υπάρχει και κάτι που δεν ξέρεις εσύ -μάλλον ποτέ σου δεν είχες και δεν έχεις- και λέγεται Συνείδηση!

Αλλά σίγουρα δεν έχεις όταν δεν σε νοιάζει τι θα απογίνεις,τι θα απογίνουμε.Έναντι τριάκοντα αργυρίων που θα λάβεις! Γιατί δεν μπορεί,τζάμπα δεν το κάνεις.Θα πληρωθείς λοιπόν,η αγχόνη σε περιμένει,όπως και τον Ιούδα κάποτε.Διότι προδότης είσαι.Ένας σύγχρονος Ιούδας.Πρόδωσες τα όνειρα μας,το Μέλλον μας,την Γη μας,τα παιδιά μας.Πούλησες το μέλλον των παιδιών μας έναντι πινακίου φακής.Έκανες Κόλαση τον Παράδεισο την γη και τώρα περιμένεις να πληρωθείς.

Θα πληρωθείς.Η Φύση εκδικείται,θα δεις.Μπορεί σαν μάνα να αγαπάει τα παιδιά της αλλά δυστυχώς για σένα,υπάρχει Θεός!
Γελάς? Την Ώρα που σου μιλώ,έστω και αυτή ακόμα την ύστατη στιγμή που σου μιλάω για το Κακό που προξένησες,εσύ γελάς?Δεν ξέρεις άμοιρε,για αυτό γελάς.Γιατί αν ήξερες,δεν θα έκανες κάτι τέτοιο για όλα τα λεφτά του κόσμου.

Ο Θεός,η Αλλάχ,η Σύμπαν,η όπως αλλιώς θες εσύ,Υπάρχει.Και
Αυτό που Υπάρχει είναι πιο Μεγάλο από μένα και από σένα.Και
είναι Δίκαιο.Την έννοια της Δικαιοσύνης την ξέρεις? Γιατί τύψεις αποκλείεται να έχεις,ακόμα.Οι Ερινύες δεν θα αργήσουν όμως, θα έρθουν σύντομα για να φέρουν την Τιμωρία σου.

Από τον Κάτω Κόσμο του Άδη ανέλαβαν να σε συλλάβουν αυτές αντί για τους ανθρώπους,για αυτό και γλύτωσες μέχρι τώρα.Θα σε οδηγήσουν στην κατοικία τους στον Άδη στον Κάτω Κόσμο και εκεί θα τιμωρηθείς όπως πρέπει και όπως σου αρμόζει.

Σύμφωνα με τη μυθολογία,οι Ερινύες ήταν κόρες του Ουρανού και της Γης και για αυτό και θα σε εκδικηθούν.Όταν έπιαναν τον κατηγορούμενο τον βασάνιζαν τόσο πολύ που παρακαλούσε να πεθάνει.Του έκοβαν το κεφάλι,του έβγαζαν τα μάτια,του έπιναν το αίμα,του ξέσκιζαν το σώμα,τον λιθοβολούσαν ή τον έκαιγαν με την καυτή αναπνοή τους.Αλλά δεν τον άφηναν να πεθάνει.Τώρα δεν γελάς? Σου κόπηκε το γέλιο? Αν δεν σου κόπηκε,θα σου κοπεί σύντομα…

Λυπάμαι? Όχι! Ζητώ Συγνώμη απ’ τον Θεό,αλλά δεν σε λυπάμαι καθόλου.Και χαίρομαι που δεν πιάστηκες,που ξέφυγες μέχρι τώρα.Για να τιμωρηθείς από αυτές(τις Ερινύες) και όχι απ’ τους ανθρώπους.Να σε πιάσει όχι η ανθρώπινη Δικαιοσύνη,αλλά η Θεϊκή!

ΤΑΚΗΣ ΚΤΕΝΑΣ

Υ.Γ.:Ας τους αφήσουμε αυτούς να κάνουν την δουλειά τους και ας κάνουμε και εμείς την δικιά μας.Όχι αποτσίγαρα και πλαστικά στις ακτές,όχι ρίψη σκουπιδιών στην φύση.Όχι στο άναμμα της φωτιάς στο δάσος,ακόμα και αν είναι “ακίνδυνα”.Τίποτα δεν είναι ακίνδυνο.Όχι σκουπίδια έξω απ’ το παράθυρο όταν οδηγούμε. Δεν είναι <<μαγκιά>> να πετάμε τα σκουπίδια μας έξω απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου.Να αγαπάμε και να προστατεύουμε το μέρος που γεννηθήκαμε,που θα γεννηθούν και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.Το μέρος αυτό είναι το Σπίτι μας και λέγεται Γη!

https://www.facebook.com/photo?fbid=922010931492836&set=bc.AbpECToeeljwXMDwnCmT_I9_tVNunuzfk75z8Ig6lJAECVctGafOfQDZ-92q6czBvN177lhUc97sV3rQbiDDWWwlSBckZFrqf_HQSr1CMeBUuKmPY54r2V8kkdTml0uZmxHxM9-sH_jEZ5iQZpcdmoXrWVyfN9Gy-7ElZQ1-FGLUahAj2MZyslZ4C1nPHOOFVs9mWUYkK7mkqz64LuV7o_KJv880Tk1N3gf1dSe3QkToKw&opaqueCursor=AbrAnyGsmBo70gF_P2Bx_7OahBgT3QgQoJP8OUZAe8pFrXuTaLRgWCdE3Rk6rIMHfP5uPEVdIGqz3jkivl9LBUSic-ayCcm406eYz2LZplNKleBsrEKt-kJN1mCoKAv6BtuqkReflzFhhWHCJ73m0z4dgFBr5u7BEeRDseheeL7Z-I-GkxAbwbrOE_vcujx-f0g69eVxs7pJSvcDyLzzx5KvDzFoUKB6HVvhibbGNUDFnhN-xpubgFlT4NOj775CXRg9vwmkUasp3O81pAf72BSt3oMa3yKM94wyFHcEvDnmi0A388EV9VcxPF3xIXx61yOOC0hPbYp6IjzMd_oG7MHHMVbLx8FcPMylWKCiwA_WdK1wC8F-gFl6eWxef7LsfnXYPgjUiFERac-M8E-ymZczGDSBtnnJNaJoCmVLW3_URJuoHURXrf49ZDX9yuVefcRTmZEgdNwzZTEoXMJrk_1D00Hfnt40aJINFNMB6_9soRQQojUpfKYSZsxwUKrzDVA

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!