Ακόμα ένα κρούσμα δηλητηρίασης οικόσιτων ζώων και συγκεκριμένα δύο σκυλιών, που είχε γυναίκα στη Δίβρη, διαπιστώθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Εκπολιτιστικής Ένωσης Λαμπειέων (Διβριωτών) Ηλείας και του προέδρου της, Σωτήρη Σωτηρόπουλου.
Ο κ. Σωτηρόπουλος ειδικότερα ανέφερε ότι: «Ασυνείδητοι εγκληματίες για μια ακόμη φορά έδρασαν στη Δίβρη με τα πιο ποταπά ένστικτά τους και δολοφόνησαν δύο σκυλάκια που είχε η Διβριώτισα μοναχική γυναίκα κα Διαμάντω Ιωαννίδη, δηλητηριάζοντάς τα.
Ελπίζουμε η Αστυνομία Λαμπείας που ειδοποιήθηκε να δράσει άμεσα και αποτελεσματικό για την αποκάλυψη και τιμωρία των δολοφόνων, που αποτελούν μελανό στίγμα για την τοπική κοινωνία μας».
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
Η Dolly Parton, ταξιδεύει στο Φως της Αιωνιότητας: Εκεί που τραγουδούν οι άγγελοι
Ρέκβιεμ για τον Δημήτρη Κόκοτα. Κάποιες φωνές δεν σβήνουν, όταν σταματούν να ακούγονται
ΑΥΛΙΩΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ;