19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
740 Views

Ακόμα ένα κρούσμα δηλητηρίασης οικόσιτων ζώων και συγκεκριμένα δύο σκυλιών, που είχε γυναίκα στη Δίβρη, διαπιστώθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Εκπολιτιστικής Ένωσης Λαμπειέων (Διβριωτών) Ηλείας και του προέδρου της, Σωτήρη Σωτηρόπουλου.

Ο κ. Σωτηρόπουλος ειδικότερα ανέφερε ότι: «Ασυνείδητοι εγκληματίες για μια ακόμη φορά έδρασαν στη Δίβρη με τα πιο ποταπά ένστικτά τους και δολοφόνησαν δύο σκυλάκια που είχε η Διβριώτισα μοναχική γυναίκα κα Διαμάντω Ιωαννίδη, δηλητηριάζοντάς τα.

Ελπίζουμε η Αστυνομία Λαμπείας που ειδοποιήθηκε να δράσει άμεσα και αποτελεσματικό για την αποκάλυψη και τιμωρία των δολοφόνων, που αποτελούν μελανό στίγμα για την τοπική κοινωνία μας».

http:// www.patrisnews.com



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!