28 Απριλίου, 2024

Εκκληση για βοηθεια σε αδεσποτα σκυλακια που εχουν εγκαταλειφθει πριν την γεφυρα του Ερυμανθου με κατευθυνση προς Αρχαια Ολυμπια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
941 Views

Οπως αναφερει σε αναρτηση του στο facebook ο οδηγος φορτηγου που τα εντοπισε…

“Καθε 2-3 εβδομαδες κανω το δρομολογιο Τριπολη-Αρχαια Ολυμπια απο τον παλιο δρομο… Πριν την γεφυρα του Ερυμανθου με κατευθυνση προς Ολυμπια…βρισκεται μια αγελη απο 6-7 σκυλακια…τα οποια αυξανονται, μιας και καποιο απο αυτα εχει γεννησει εδω και κανα μηνα… Η κατασταση τους ειναι ΑΘΛΙΑ…χτυπημενα….αρρωστα….αργοπεθαινουν στην ακρη του δρομου! Κανω εκκληση βοηθειας γι αυτα… Σας παραθετω και εικονες για το ακριβες σημειο…!Κοινοποιηστε το μηπως ενδιαφερθει καποιος”.

Παρακαλειται ο οποιοσδηποτε εθελοντης φιλοζωος κινειται, η μενει κοντα στο μερος που επισημαινεται, ας βοηθησει με οποιον τροπο μπορει τα ζωακια που εχουν εγκαταλειφθει στη κυριολεξια στο ελεος του πουθενα και βρισκονται σε αθλια κατασταση. Ο τροπος επικοινωνιας ειναι μεσω μηνυματος με τον ανθρωπο που κανει την εκκληση, για να τον καθοδηγησει πως θα μεταβει στο συγκεκριμενο σημειο.

https://www.facebook.com/kakosdemian/posts/2066054053512843?notif_id=1551371879475208&notif_t=video_processed
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!