22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
165 Views

Αποφασίζουν και διατάζουν οπως θέλουν και μας δειχνουν καθημερινα πως εννοουν την “ευζωία” των ζώων.

Δεν αναγνωριζουμε κανέναν αντισυνταγματικο, οργουελικο, παράνομο και ανηθικο Νόμο, που κάθε φορά προσπαθεί να επιβάλλει η μειοψηφία των φίλων προσκείμενων στις κυβερνήσεις πολιτικο-ζωα-φιλων, ωστε να τους ερμηνεύουν κατά το δοκούν και κατά τα δικά τους συμφέροντα.

Ποιος θα σας πάρει στα σοβαρά, όταν όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από ναζιστικά καταφύγια, κρεματορια-θανατορια αδέσποτων ψυχών, με τις πιο άθλιες συνθήκες από της Σπάρτης και του Ηρακλείου Κρήτης?

Η λίστα είναι τεράστια… Ατελείωτη…

Μέσα σε αυτά τα μπ@υρδ@λοασυλα όμως οι άγγελοι θανάτου ξεμπερδευουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ζώων με ευθανασίες.

Ποια από τα καταφύγια-κολαστηρια πανελλαδικά είναι αδειοδοτημένα???

Ποια πληρούν τις προδιαγραφές του Π.Δ. 463/78 και του Νόμου 604/1977???

Με παραπληροφόρηση και επιλεκτικές καταγγελίες, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξοργίζετε τους φιλοζωους που γνωρίζουν την Νομοθεσία, αλλά και τους πολίτες που βρίσκουν ένα αδέσποτο στο δρόμο και δεν ξέρουν τι να κάνουν!!!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΣΑΣ???

Τι τις θέλετε τοσες πολλες σε αριθμό???

Δεν έχετε το φόβο μην σας εκθέσουν???

Ήδη το έχουν κάνει ανεπανόρθωτα, εδώ και τόσα χρόνια!!!

Όλες οι ΜΚΟ σας έχουν συγκεντρωμένα ζώα με άθλιες συνθήκες, και το ξέρετε.

Τότε για ποια ευζωία μιλάτε???

Όταν καταγγέλλονται οι κρατικες ΜΚΟ, τα μέλη και οι πρόεδροι αθωώνονται, γιατί δεν “είχαν δόλο” και οι γνωματεύσεις των υγειονομικών υπηρεσιών που ζητήθηκαν και έγιναν από εισαγγελείς, είναι καταπέλτες για τις συνθήκες των ναζιστικων καταφυγίων-κολαστηριων και παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν και εσείς από συνέντευξη σε συνέντευξη, δελτία τύπου, ειρωνείες και άρες μάρες κουκουνάρες.

Βρήκατε πρόσφορο έδαφος δεν υπάρχει αντίλογος και αλωνίζετε, αλλά όχι για πολύ.

Κάνατε το μοιραίο λάθος …

Επιλεκτική καταγγελία και άντε τώρα να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

… Και μιλαμε για την κακοποίηση του γαιδαρακου από το κτηνωδες ανθρωπάριο, που θέλει να λέγεται και Αντιδήμαρχος.

Τι περιμένατε δηλαδή όταν κάνατε την καταγγελία, αλήθεια ?

Όσο γι αυτούς που έβγαλαν τις αποφάσεις για την ευθανασία του, είναι μακριά νυχτωμένοι και δεν είναι υπεράνω του Νόμου.

Από τους “μακάριους και πτωχούς των πνεύματι θα το βρείτε!!!

Ετοιμαστείτε να καλλωπίσετε τις “φυλακες-μαντριά αδέσποτων” των κρατικών ΜΚΟ σας, γιατί δεν είναι καλύτερα από αυτα που με σκοτεινές και στοχευμένες ενέργειες κλείσατε!!!

Ενα καινούργιο σκηνικό Ρουμανίας για καλή, ανεμπόδιστη, εύκολη σοδειά με το πρόσχημα της υιοθεσίας των ζώων στο εξωτερικό, όχι υγιων βέβαια, αλλά μαζικού ξεμπαρκαρισματος μέσω pet trafficking, χωρις να υπάρχει καμία απολύτως ιχνηλασιμοτητα, εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών που έχετε αναρτήσει στο μυθιστόρημά σας, θα τα τυπώσουμε και θα πάμε στους αντίστοιχους αρμοδίους της κάθε πόλης και στις περιφέρειες τους, θα τα δείξουμε και θα έχουν την ίδια “τύχη “και τα καλοζωισμένα σας στα πεντάστερά σας.

Εχετε πάει τη Φιλοζωία μαζι με τους κρατικούς δημ(ι)ους χρόνια πίσω, εκβιάζοντας και λιώνοντας σόλες από τις γόβες σας, να πηγαινοέρχεστε στα αρμόδια Υπουργεία με τα “συνεταιράκια” σας, για να φέρετε στα μέτρα σας το Νόμο με το αζημίωτο φυσικά.

Νεοσύστατες, φιλοκυβερνητικες ΜΚΟ, επιχείρηση ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ και δήθεν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Να μας πείτε επισήμως για το ποιος θα αναλάβει την εργολαβία των άκουσον άκουσον 2.520.000 Ευρώ για το ηλεκτρονικό φακέλωμα δεσποζόμενων-αδέσποτων-κηδεμόνων και το ποιες ΜΚΟ θα νομιμοποιησει η κυβέρνηση για αλληλοεξυπηρετηση συμφεροντων.

ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ PETA-OIE-EFA.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!