26 Απριλίου, 2024

Ημέρα πένθους, πονου και θρηνου… Χιλιαδες αθώες ψυχές, με μιας στον θάνατο

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
527 Views

Όλα γίνονται για την ματαιοδοξία των ανθρώπων… Ποιος θα μας λυπηθει τελικα???

“Καμία ζωή
δεν αξίζει,
λιγότερο από
την δική μας”

Η μαζική θανάτωση εκατομμυρίων μινκ στη Δανία, στην Ολλανδια και στην Ελλαδα είναι μόνο η αρχή. Αλλα τόσα θα θανατωθούν παρανομα σε άλλες φάρμες εκτροφής σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της υποτειθεμενης μετάλλαξης του COVID-19, χωρις ουσιαστικα να υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια οτι μεταδιδεται απο ζωο σε ανθρωπο και το αντιθετο.

Στη Δανια η κυβερνηση ζητησε συγγνωμη δημοσια για την παρανομη θανατωση τους, αλλα τα δικα μας πολιτικα σκουπιδια, μαζι με τους μεγαλοφορεις και τις κρατικες ΜΚΟ που προετρεψαν και υποστηριξαν πληρως το σχεδιο μαζικης εξοντωσης τους σε θαλαμους αεριων τυπου Αουσβιτς, δεν πτοηθηκαν και το επραξαν, καταδικαζοντας 2.500 ψυχες σε βασανιστικο θανατο.

Σαν ακτιβιστες του κινηματος ειμαστε οι πρωτοι που θελουμε να κλεισουν δια παντος οι φαρμες και τα εκτροφεια γουνας και εχουμε κανει τον δικο μας αγωνα για να επιτευχθει ο στοχος μας και να βρεθει βιωσιμη λυση γι’ αυτα τα δυσμοιρα πλασματα.

Θα θελαμε να γνωρίζουμε ποια είναι η δραση του εκαστοτε μεγαλοφορεα, της εκάστοτε ΜΚΟ, απέναντι στα δανέζικα βιζόν και στα βιζον που εισαγονται στην Ελλαδα στα μερη όπως Κοζανη και Καστορια.

Θεωρειτε οτι ειναι σωστο να θανατώνονται τα ζωα με το πρόσχημα του COVID-19??? Ειναι αποδεδειγμένες οι μεταλλάξεις κορονοιου απο πολλα εργαστηρια, η απλα ειναι συμφέροντα για να γίνει μαζικότερη παραγωγή γούνας σε ενα ειδος πολυτελειας, που θα ανεβει και η τιμη του, μιας και θα υπαρχει μειωση της πρωτης υλης???

Δεν θα επρεπε στο καθε ζωο να γινεται ξεχωριστος ελεγχος, οπως και στον ανθρωπο??? Υπαρχει καποιος αρμοδιος που να βρισκεται εκει απο την εκάστοτε οργάνωση, να ενημερωσει οτι ολα τηρούνται σωστα και δεν γινεται μαζικη θανατωση ενος εκτρεφομενου ειδους η και μη??? Ποιος δινει την δικαιοδοσια στον ανθρωπο να εκτρεφει και να θανατωνει τοσα ζωα και να συμβαλλει στον πλανητη με τον τροπο αυτο, αφαιρώντας τοσες ψυχες???

Μια σύγχρονη γενοκτονία για την οποία δεν μιλά κανείς και που ξεπερνά τα θύματα όλων των πολέμων.

Θα πει κανείς, “σιγά μωρέ ζώα είναι”, ενώ εμείς είμαστε άνθρωποι, ή και εμείς σε πόλεμο είμαστε. Αλλά όχι θα πουμε εμεις… Τελικα είμαστε σε πόλεμο με το “είδος μας”..

Η κατάντια, η παρακμή, η ντροπή και το τέλμα του ανθρώπινου είδους σε μια εικόνα.

Οι ναζί αφανιζαν απο προσώπου γης τους “εχθρούς” τους έτσι, και εμεις αντιγράφουμε την τελική λύση για τους δικούς μας “εχθρούς” με τον ίδιο τρόπο, αφού πρώτα είχαμε φροντίσει να γνωρίσουν το είδος μας από την γέννησή τους μέσα απο κάγκελα μέχρι να ‘ρθει η στιγμή να τα γδάρουν για “γούνες βιζόν”.

Το τραγικο ειναι οτι αρκετα εκατομμύρια απο αυτά είναι υγιή. Απλως γίνεται προληπτική εκτέλεση. Μια εφεύρεση που ανήκει αποκλειστικά στο δικό μας “είδος”.

Ο εαυτός μας ειναι ο εχθρός, όχι ο οποιοσδηποτε “ιος”.

Μιας λοιπον και κινουμαστε αθεμιτα σε μια αγορα που κατασφαζονται τα ζωντανα ετσι βαναυσα και μαζικα, ποια η θεση σας στην μετεπειτα πολιτικη αυξησεων τιμων γουνας λογο κορονοιου??? Ποιος προφυλασσει και αντεπιτειθεται σε αυτες τις πολιτικες βαναυσοτητας που δειχνουν το σκληρο προσωπο του καπιταλισμου???

Το θεμα μας ειναι τα ζωακια, η η ανανδρες αποφασεις με προσχηματα και η αισχροκερδια??? Ηθος πουθενα??? Στοκ πανακριβες γουνες στην αγορα του χρονου??? 1.500.000 μινκ στη Δανια και 2.500 στην Κοζανη και αλλα ποσα στην Καστορια??? Αισχροκερδια ή προφυλαξη απο τον “ιο”???

Ειναι οντως ελεγμενα τα ζωα για κορονοιο??? Υπηρξε καποιος εκπροσωπος των μεγαλοφορεων και των ΜΚΟ τους στα rapid test μπροστα??? H βοηθαμε τους πλουσιους να γινουν πλουσιοτεροι, με προφαση τον κορονοιο??? Η απλα παιρνουμε ψυχες στις νεες σταυροφοριες???

Θα επανεξετασει τι η Δανια, που ζητησε δημοσια συγγνωμη, ενω ηδη ηταν πολυ αργα??? Οτι τα εσφαξε ολα??? Το θεμα ηταν να μην γινει!!!

Μετα σειρα ποιοι εχουν??? Τα αδεσποτα??? Τα ιπποειδη??? Οι γατες??? Οι σκυλοι??? Τα κατοικιδια μας??? Οι συμπολιτες μας??? Οι φτωχοι??? Οι παππουδες??? Οι ευπαθεις ομαδες??? Η μηπως συμβαινει ηδη αυτο???

Η ανθρώπινη καταστροφική πορεία όταν δεν βρίσκει λύση σε ένα πρόβλημα, αμέσως το μεταφέρει άλλου… Τώρα φταίνε τα άμοιρα ζωάκια, τα καταδικασμένα άνευ προβλήματος σε οδυνηρό θάνατο…

Κατεύθυνση του “ιού” όπου βολεύει, για να βολεψει άραγε τι??? Αύριο, μεθαύριο, πιθανολογουμε, για να μην πουμε οτι ειμαστε σχεδον σιγουροι, οτι θα ακουστεί κάτι για κάποιο άλλο ζωντανό…

Το χειρότερο είδος πάνω στον πλανήτη το ανθρώπινο κτήνος. Οπου και να κοιτάξεις, κατακρεουργηση όλων των άλλων ειδών του πλανήτη … Και όπως πάντα με τις πιο κακοφτιαγμένες και μη δικαιολογίες… Κριμα για τα ζωάκια, κριμα για την κατάντια μας.

Βιώσιμες λύσεις υπάρχουν για όλα τα έμβυα όντα της Ελλάδας και όλου του κόσμου, συμφεροντολογοι ινστρουχτορες των μεγαλοφορεων- ΜΚΟ.-

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!