29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
242 Views

Το τεραστιο Δημοσιο με τους χιλιαδες αεργους μισθοδοτουμενους δεν ασχολειται με τετοια ποταπα θεματα. Αφηνει ασυδοτους αληταραδες να βασανιζουν τα ζωα που τους δινουν μεροκαματο στη Σαντορινη και σε αλλα νησια της χωρας μας…

… Και στην Υδρα τα εχουν στον ηλιο, χωρις νερο για να μην κατουρανε στο λιμανι και τους βρωμαει. Αλητες με ασυλια απο το τεμπελικο, ανοργανωτο, παρασιτικο Δημοσιο. Αν δεν περασεις ΚΤΕΟ, εχει προστιμο. Αν βασανιζεις τον γαιδαρο, δεν τρεχει καστανο.

Την επομενη φορα που θα σκεφτειτε οτι ειναι διασκεδαστικο να ανεβειτε σε γαιδουρακι που πασχιζει να περπατησει, η να πατε περιπατο με αμαξα που την τραβουν αλογα που στεκονται ολη μερα στον ηλιο και ολο το βραδυ δεμμενα καπου, απλα και μονο για να ξεκινησει η επομενη μερα του μαρτυριου τους, η να κολυμπησετε με το αιχμαλωτο δελφινι που ειναι στα προθυρα σχιζοφρενιας που κολυμπα σε μια δεξαμενη αντι στον ωκεανο, σκεφτειτε λιγο απο την δικη τους οπτικη γωνια και οχι την “ανθρωπινη” ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ που θελει οι παντες να μας εξυπηρετουν και να μας διασκεδαζουν! Η κακομεταχειρηση ζωων γινεται με τις ευχες μας και την στηριξη μας!

Ακομα και να ημαστε η τελευταιοι γραφικοι του πλανητη, δεν θα σταματουσαμε ποτε να προσπαθουμε να δοθει ενα τελος σε αυτη την κτηνωδια . Ειναι πραγματικα να τα λυπαται η ψυχη σου να ανεβοκατεβαινουν τα 1001 σκαλοπατια με τον καθε μ@λακα στη πλατη τους. Αισχος…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!