28 Μαΐου, 2023

Η κακοποίηση των ζώων από τον κρατικό μηχανισμό και τους παρατρεχαμενους του και η κατάθεση του οργουελικου τρομονομοσχεδιου, είναι η εθνική μας ντροπή!

Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
222 Views

Εάν ζούσε ο Μίκης, θα έφτυνε κάτω από το πεζοδρόμιο τα κρατικά δίποδα που έφεραν στα μουλωχτά προς ψήφιση το οργουελικο νομοσχέδιο.

Το DNA το δικό μας θα στείλουμε στην Β(ο)υλη, να το βάλουν στα οπισθια τους.
Ψάχνουν συνεχώς πως θα κονομησουν και να βάζουν σε κίνδυνο εμας και τα ζώα μας.

Ο απώτερος σκοπός τους είναι η γενοκτονία μας.

Αγνοι Φιλοζωοι,

Τα πάντα ΟΛΑ είναι θέμα ορθολογισμού και κατ’ επέκτασιν αντιληπτικότητος πράγμα το οποίο σημαίνει – αφ’ ενός την άψογη λειτουργία των περιφερειακών οργάνων των πέντε αισθήσεών μας – αφ’ ετέρου, την επεξεργασία όλων των “σημάτων” τα οποία αποστέλονται από τα εν λόγω περιφερειακά όργανα προς τους ομαδοποιημένους νευρώνες μας προς επεξεργασία.

Εάν “δούμε” λοιπόν με γυμνό οφθαλμό τα όσα οι smart ανά την οικουμένη μεθοδεύουν, τότε ατυχήσαμε παταγωδώς ως μη σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Εάν όμως “παρατηρήσουμε” συνδυάζοντας όλα όσα μεθοδευμένα προηγήθηκαν στους τετράποδους φίλους μας, τότε ως άνθρωποι είμαστε ένα βήμα πάντοτε εμπρός εν’ αντιθέσει των smart.

Εν’ ολίγοις, όσοι με κατοικίδια ασχολήθηκαν, ή εξακολουθούν να ασχολούνται, γνώρισαν την υποχρεωτικότητα τρόπον τινά “για το καλό υποτίθεται πάντοτε της ανεύρεσης του κατοικιδίου σε περίπτωση κλοπής, ή μυστηριώδους εξαφανίσεως αυτού”, συναινώντας με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση του υποδόριου “τσιπ” με την πλειάδα των καταγεγγραμένων ψηφιακών στοιχείων από τον Κτηνίατρο, ώστε αυτά να είναι ευανάγνωστα από την smart συσκευή κάθε Κτηνίατρου.

Η ανωτέρω ήταν η Πρώτη Φάση, η οποία πήγε πολύ καλύτερα απ’ όσο περίμεναν και τώρα περνούν στην Δεύτερη Φάση της Στείρωσης των ήδη τσιπαρισμένων τετράποδων φίλων μας.

Βάσει λοιπόν των όσων παγκοσμίως τεκταίνονται και ανιδιοτελώς πάντοτε επεξεργαζομαστε και ελεύθερα παρεμβαίνουμε και σχολιάζουμε, θα πούμε πως ο ανθρώπινος Εμβολιασμός μέσω των mRNA αποσκοπεί στην Πρώτη Φάση, με απώτερο σκοπό και στόχο την Δεύτερη, ήτοι την στείρωση των ανθρώπων…

… Κι όταν λέμε στείρωση, δεν είναι απαραίτητο το σπέρμα ή τα ωάρια να είναι μηδενικής γονιμότητος… Αρκούν και μόνον οι τερατογενέσεις, ώστε να διακόπτεται κάθε κύηση.

Εν’ κατακλείδι, προβλέπουμε μια λεπτεπίλεπτη χειρουργικά και άκρως αναίμακτη γενοκτονία της ανθρωπότητος, έχοντας ως εργαλείο στα χέρια τους οι smart την Επιστήμη της Ιατρικής και της Κτηνιατρικής, εις βάρος του ζωικού βασιλείου.

Τα δε Φυτά τα αποτεφρώνουν ήδη με φωτιές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Το “Fuck the System before it fucks you” το προσπεράσαμε, διότι και μας πηδά διαχρονικά και ποικιλοτρόπως το Σύστημα.

Γεια και χαρά – καλά μυαλά σε όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι μας περιμένει, ανθρώπους και ζώα…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!