29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
587 Views

Το να βασανιζεις η να θανατωνεις πλασματα που δεν εχουν την δυναμη να σου αντισταθουν, ειναι ακροτατος σαδισμος και ανισορροπια της ψυχης και του μυαλου, οταν παιρνεις ευχαριστηση απο τον πονο του αλλου… Και φυσικα δεν ειναι δυνατον να ζουμε σε μια πρωτογονη κοινωνια, αψυχολογητη και απανθρωπη.

Ο ανθρωπος με εργαλειο τη διανοια του εχει την προοπτικη να ανακαλυπτει απιστευτες δυνατοτητες στον εαυτο του. Οταν ειναι ανθρωπος και διαθετει αυτο το προσον. Στην αντιθετη περιπτωση με κινησεις οπως η κακοποιηση, η η θανατωση μιας αθωας ψυχης αποδεικνυει τον παρανοισμο του, που οφειλεται καθαρα στο αρρωατημενο του μυαλο και στην ανυπαρκτη ψυχη του και κατα συνεπεια αποτελει ενα τερας.

STOP στις κακοποιησεις και τους βασανισμους ζωων. Ας περιοριστουν στο ελαχιστο, η ακομα και να σταματησουν τα απανθρωπα εδω και τωρα. Η κακοποιηση ζωου θελει φυλακη και το πλημμελημα πρεπει να γινει κακουργημα. Δεν ζουμε σε πρωτογονη κατασταση και οι προοδοι, ο πολιτισμος και η εξελιξη πρεπει να ειναι αναποφευκτη αναγκη.

Στο ψηφισμα που εχουμε ανοιξει ,εχει μαζευτει ενας ικανοποιητικος αριθμος υπογραφων. Θα μπορουσε ομως να παει πολυ καλυτερα και αυτο εξαρταται απο ολους τους φιλους και μη της σελιδας μας που ειναι αναγκαιο περισσοτερο απο ποτε να το προωθησουν και να το διαδωσουν οπου μπορουν.

Συνεχιστε να προωθειτε το ψηφισμα μας ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

https://secure.avaaz.org/el/petition/PROEDRO_TIS_VOYLISPROThYPOYRGO_TIS_ELLADASYPOYRGO_DIKAIOSYNIS_KAKOPOIISI_ZOOY_APO_PLIMMELIMA_SE_KAKOYRGIMA/edit/

Η δυναμη του μεγαλωνει με καθε υπογραφη και μπορουμε ολοι μαζι να το εκτοξευσουμε στα υψη, ξεπερνωντας τον αρχικο του στοχο.

Ευχαριστουμε πολυ,

Η κακοποιηση ζωου θελει φυλακη και το πλημμελημα να γινει κακουργημα! Κοινοποιησε αν συμφωνεις!Το να βασανιζεις η να…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Mittwoch, 3. August 2016

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!