27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
245 Views

Γιατί χρειαζόμαστε μια παγκόσμια ημέρα γιορτής για τα ζώα φάρμας όταν το μόνο που κάνουμε είναι να τα εκμεταλλευόμαστε, να τα βασανίζουμε, να τα κακομεταχειριζόμαστε ολόκληρη τη ζωή τους από τη στιγμή που γεννιούνται μέχρι τη στιγμή που τελικά θανατωθούν βίαια?

Ετσι θα έχουν το κρέας για να τραφουν οι άνθρωποι?

Η απάντηση είναι απλή.

Αυτή είναι μια ημέρα που δημιουργήθηκε για δύο κύριους λόγους: Εξαπάτηση και ευαισθητοποίηση.

Ναι, είναι αντίθετοι λόγοι, αλλά εξηγουμε.

Συνειδητοποίηση, ώστε να γνωρίζουμε και να εκτιμούμε αυτά τα καλοπροαίρετα ζώα, να δείξουμε στα παιδιά μας αυτά τα αγαπημένα πλάσματα και να τους δείξουμε πώς η αγάπη δίνεται πραγματικά ελεύθερα.

Αλλά και εξαπάτηση, γιατί αυτό που δείχνουμε στα παιδιά μας είναι ψεύτικα καρτούν και ψεύτικες εικόνες ευτυχισμένων ζώων και τους κρύβουμε την πραγματικότητα.

Ετσι δημιουργείται μια ψευδαίσθηση πως τα ζώα μας χαρίζουν χαρά, ζωή για την απληστία και την κακία μας.

Σήμερα, ανοίξτε τα μάτια σας και δείξτε στα παιδιά σας την πραγματική ζωή των ζώων φάρμας και τιμήστε τα!

Τόσο τα παιδιά σας όσο και τα ζώα, σταματώντας να πληρώνετε για αυτή τη σαδιστική συμπεριφορά σε αυτά και την εκτέλεση τους.

Γίνετε vegan και δείτε τη διαφορά στο πώς θα αλλάξει η ζωή σας, πως θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τη σκέψη ότι στο πιάτο σας υπάρχει μόνο ειρήνη και όχι θάνατος.

Για μας ο αγώνας συνεχίζεται και είναι καθημερινός! Το μαρτύριό τους μας πεισμωνει και οι φωνές αντίστασης όλο και πληθαίνουν.

Θα είμαστε εδώ να πολεμάμε και να ζούμε, μεχρι να αδειάσει και το τελευταίο κλουβί που συντηρείται από τα ανθρώπινο είδος.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!