23 Απριλίου, 2024

Καθώς φτάνει η νύχτα… κάποιοι προσπαθούν να επιβιώσουν

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
334 Views

Όταν οι νεοναζιστές μπογιες ήρθαν για να πάρουν τα αδέσποτα της γειτονιάς σου, σιώπησες επειδή δεν ήθελες να χαλάσεις τις σχέσεις συμφεροντων και βολεματων σου με τον δημ(ι)ο της περιοχής σου.

Όταν φυλάκισαν τα αδέσποτα στα νεοναζιστικα κολαστηρια Νταχάου και Αουσβιτς, σιώπησες και δεν αντέδρασες.

Όταν ήρθαν να πάρουν τα αδέσποτα κρατικοί υπάλληλοι με τη μασκα του φιλοζωου, για να τα φυλακίσουν στα άσυλα της ντροπής τους, σιώπησες για άλλη μια φορά και συγκαλυψες την παράνομη απαγωγή και εξαφανιση τους.

Όταν ήρθαν να πάρουν τα αδέσποτα, δήθεν για να τα στειρωσουν και να τα επανενταξουν όχι στο μέρος που ζούσαν και τα φροντιζες, αλλά στα όρη, στα βουνά και στις ερημιές, καταδικάζοντας τα σε ευθανασία πείνας-δίψας σιώπησες και πάλι, χωρίς να κάνεις ούτε μια ενέργεια νομική η ακτιβιστικη, κατά των κρατικών δημιων τους.

Όταν θα ερθουν να συλλάβουν εσένα, δεν θα υπαρχει πια κανείς για να διαμαρτυρηθεί, να γαυγισει, ακόμα και να δαγκώσει, εμποδίζοντας τα δίποδα κτηνη των κυβερνήσεων της παγκόσμιας δικτατοριας.

Για αυτό, φυγε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κοπάδι, δρασε και αντεδρασε, πριν να είναι πολύ αργά για σένα, για τα ζώα σου και για τα αδέσποτα που προστατευεις.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!