15 Απριλίου, 2024

Κανένα νομοσχέδιο που πρεσβεύει την καταστροφή της έννοιας της αγνής φιλοζωιας δεν πρέπει να περάσει. Είναι προφανές ότι ειναι τεράστιο το φαγοπότι

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
293 Views

Συσσωμο το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και οι αγνοι φιλοζωοι απανταχου της χωρας μας τασσονται κατα του οργουελικου νομοσχεδιου ναζιστικης προελευσης της κυβερνησης των μνημονιων…

Συμφωνα με μεγαλη ερευνα που εκαναν οι ακτιβιστες του κινηματος μας και οπως ΦΑΙΝΕΤΑΙ απο τον ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, απο τους 1.500.000 φιλοζωους, μονο το 10% της μειοψηφιας της ελιτ των επαγγελματιων ζωα-φιλων που θελουν να μας εκπροσωπουν, χωρις την εγκριση της πλειοψηφιας των αγνων φιλοζωων, συμφωνουν με την κυβερνηση να περασει το νεο νομοσχεδιο με τον οργουελικης εμπνευσης τιτλο: Νεο Πλαισιο για την Ευζωια των Ζωων συντροφιας”.

Προβλέπει την υποχρεωτική στείρωση όλων των ζώων συντροφιάς, αδέσποτων ή μη.
Εχουμε συντροφους κατοικιδια ζωα απο τοτε που γεννηθηκαμε. Γνωριζουμε το θεμα απο την καλη και απο την αναποδη και γνωρισαμε τι συμβαινει στις πολεις, την περιφερεια σε πανελλαδικο, αλλα και σε παγκοσμιο επιπεδο.

Ο ιδιος ο επικεφαλης της μνημονιακης κυβερνησης προτεινει και διατυμπανιζει, χωρις να περασει μεχρι στιγμης απο καμια δημοσια διαβουλευση ενα νομοσχεδιο γραμμενο στο γονατο, απο ακρως επικινδυνους και ανεγκεφαλους ναζιστες νομοθετες και με ηθικη αυτουργο την ιδια την Ε.Ε., σε συνεχεια των προηγουμενων ζωομνημονιων.

Ενα μονο ερωτημα για την βλακεια που τους δερνει: Θα μπουν οι επαγγελματιες ζωα-φιλοι που διοικουν τις κρατικες ΜΚΟ στα σπιτια μας για να ελεγξουν αν εχουν στειρωθει τα κατοικιδια?

Αδυνατει και αυτη η κυβερνηση περισσοτερο απο ποτε να αντιληφθει τι σημαινει συνειδητοποιημενη φιλοζωια και αρμονικη συμβιωση ανθρωπων και ενσυναισθητων ζωων.

Ειναι ολοφανερο οτι θελει να αξιοποιησει πολιτικα την οργη των φιλοζωων που προκαλεσαν οι αποφασεις, τα μετρα και κυριως το νομοσχεδιο εκτρωμα της προηγουμενης κυβερνησης και προσεγγιζει τις κρατικες ΜΚΟ, μοιραζοντας υποσχεσεις, υιοθετοντας ακομα και ενα αδεσποτο απο μη αδειοδοτημενο καταφυγιο, πουλωντας ενα νεο image, made in USA.

Οι αγνοι φιλοζωοι δεν εχουν κοντη μνημη. Θυμουνται οτι ο γραμματεας του κομματος εμφανιστηκε ακομα χειροτερος απο ολους τους προηγουμενους, ζητωντας την εν’ ψυχρω δολοφονια ολων των αδεσποτων ζωων, οπως γινεται σε ολες τις “πολιτισμενες” χωρες της Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

Ειναι ομως τραγικο και για την πολιτικη οικολογια και για την ενσυναισθητη φιλοζωια, να οδηγουνται απο την Σκυλα στη Χαρυβδη, με “αναβαπτιση” σε ποταμια και τσουναμια, με βαρουφακειους κοκκους αμμου.

Η πολιτικη οικολογια και η οινωνικοποιημενη, ενσυναισθητη αι ενσυνειδητη φιλοζωια, δεν μπορει να εχει σχεση με εξουσιες, θεσηθηριες και καρεκλες! Ειναι αυτονομη απο κομματα. Ειναι δραση στην κοινωνια, ακτιβισμος, προσφορα, ανιδιοτελεια, εθελοντισμος, αγαπη, αλληλεγγυη!!!

Όσοι συμβιώνουν με ένα ζώο υποχρεούνται, πέρα από το να του τοποθετήσουν τσιπ ταυτότητας, να το στειρώσουν, με πρόστιμο για τη μη συμμόρφωσή τους 1.000 ευρώ, που θα επαναλαμβάνεται μέχρις ότου στειρωθεί το ζώο. Για να το αφήσουν να γεννήσει μια φορά πριν τη στειρωσή του, θα πρέπει να ακολουθήσουν μια περίπλοκη και δυσνόητη διαδικασία εύρεσης “ανάδοχων”, που θα δηλώσουν προκαταβολικά την ανάληψη ευθύνης για τα νεογέννητα.

Οι αγγελίες “χαρίζονται κουταβάκια” κτλ γίνονται παράνομες. Παράλληλα, ενδυναμώνεται και πριμοδοτείται η ήδη τεράστια εκστρατεία αφανισμού των ελεύθερων ζώων πόλης, μέσω της σύλληψης και της στειρωσής τους – ο δηλωμένος στόχος είναι ένα εκατομμύριο στειρώσεις το χρόνο.

Η εκστρατεία αυτή έχει ήδη αποδώσει καρπούς τουλάχιστον στις πόλεις: Tα σκυλιά έχουν σχεδόν αφανιστεί, ενώ όλο και περισσότερα ελεύθερα γατιά είναι πλέον στειρωμένα.

Συμβιώνουμε ίσως με την τελευταία γενιά των ελεύθερων γατών και σκυλιών της πόλης. Σε λίγα χρόνια η μόνη ζωή στους δρόμους, πλην των ανθρώπων που θα επιζησουν απο τη γενοκτονια της ΝΤΠ, θα αποτελείται από ποντίκια και κατσαρίδες.

Οι αγνοι οικολογοι και συνειδητοποιημενοι φιλοζωοι που αγαπουν και φροντιζουν τα ζωα και τους συνανθρωπους τους, προστατευουν και ασχολουνται θετικα με τη φυση και το περιβαλλον, δεν θα αντιδρασουν στην πληρη απαξιωση της συνειδητης φιλοζωιας στον τοπο μας, την ωρα που η επαγγελματικη ζωα-φιλια και η μιζα πανε παρεα?

Γεμιζουν την Ελλαδα αδεσποτα. Κανενα χαμενο δεν θα παει. Ολα προς εκμεταλλευση.

Κανενα νομοσχεδιο που πρεσβευει την καταστροφη της εννοιας της αγνης φιλοζωιας δεν πρεπει να περασει. Ειναι προφανες οτι ειναι τεραστιο το φαγοποτι, το εγκλημα που συντελειται ειναι τεραστιο. Κανενα κρατικο διποδο δεν τιμωρειται.

Αναληψη της διαχειρισης των ζωων συντροφιας απο ενα νεο Υπουργειο για τα Ζωα, ακομα και απο το Περιβαλλοντος αποτελει μονοδρομο, για να ξεπλυθει ολη η βρωμια και η κακοδιαχειριση των νυν και των προηγουμενων τραγικων, ακαταλληλων και απαραδεκτων διαχειριστων τους.

Οποιοδηποτε εχθροζωικο μορφωμα επιχειρηθει να ψηφιστει, θα κριθει ως αντισυνταγματικο, με ολες τις νομικες διαδικασιες και σε ανωτερα δικαστηρια. Τελεια και παυλα.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!