25 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.153 Views

Ο πόνος ανείπωτος και το δάκρυ έχει στερέψει. Τα γιατί δεν υπαρχουν απαντήσεις, παρά τα πορίσματα από τις έρευνες. Οι ευθύνες που αποδοθηκαν είναι για τα μάτια του κόσμου, μιας που οι πραγματικοί ένοχοι της περσινής τραγωδίας δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ για τις εγκληματικές τους ενέργειες που είχαν αποτέλεσμα να καουν ζωντανές εκατοντάδες διποδες και χιλιάδες τετραποδες αθώες ψυχές. Το μόνο που μένει είναι ο βουβός πόνος των συγγενών και των φίλων όλων όσων χάθηκαν πριν από ένα χρόνο στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Είχε παγώσει όλο το Σύμπαν από την ανείπωτη τραγωδία. Εν’ έτη 2018 χάθηκαν τόσες ζωές, από την καταγίδα μίας ανελέητης φωτιάς…

Ένας πύρινος καρχαρίας καταβρόχθισε αλλαζονικά, λαίμαργα, ανθρώπους, λουλούδια, ζώα κι αστέρια…

…Και βλέποντας την πολιτική της χώρας, την προδοσία, το ανάλγητο της γαιδουριάς, αναφωνουμε…

Μήπως τελικά γλίτωσαν κάποια αγγελούδια και η αληθινή κόλαση είναι εδώ? Πλέον οι δήμιοι δεν κρατουν τσεκούρια, αλλά νομοσχέδια κι αφανίζουν χαμόγελα και συνειδήσεις.

Οικονομική γενοκτονία απ όλους τους πολιτικούς κατσαπλιάδες που πέρασαν και βίασαν την Ελλαδα και τους πολιτες της…

Αλήθεια, πρώην κύριοι βολευτές της πρωην κυβερνησης και νυν κύριοι βολευτές της νεας, που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε ο απλός κοσμάκης από το υστέρημά του για τους πυρροπαθείς στο Μάτι, διποδους και τετραποδους???

Ας φυτέψουμε δέντρα λένε κάποιοι…Οι σπόροι μεταλλάχθησαν. Ας φυτέψουμε ανθρώπους και ζωα…ν’ @νθίσουν και πάλι τα χαμόγελα στη γη…

Ολα μεσα μας ουρλιαζουν… Μέχρι να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται για την εκατόμβη νεκρών, τους δεκάδες τραυματισμένους, τους χιλιάδες που έχασαν τις περιουσίες τους και τα καημένα πυρόπληκτα ζώα που όλοι ταυτόχρονα έζησαν την κόλαση επι της γης.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2843152399044916/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!