24 Φεβρουαρίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
596 Views

Το ότι οι (διακυβερνώντες) την Ελλάδα βιάζουν κατά κόρον, κατά σύστημα και με κάθε ευκαιρία όχι μόνο το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, αλλά ακόμη και αυτή την απλή – κοινή λογική, θα πρέπει να το έχουμε αντιληφθεί όλοι οι γηγενείς κάτοικοι της ελληνικής επικρατειας, που κάποτε λεγόταν Ελλάδα και σήμερα έχει μεταβληθεί σε μία αποικία χρέους, υποτελών ανθυποκυβερνώντων, που υπογράφουν την μεθοδική διάλυση της χώρας και την γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού ανθρώπων και Ζώων.

Επειδή, όμως, αυτά τα ανθρωποειδή γνωρίζουν πως οι εντολές που τους δίνουν τα ανθρωπόμορφα ναζιστοειδή κτήνη, παραβιάζουν τη νομοθεσία, τολμούν όχι μόνο να ανοίξουν διάπλατα πόρτες και παράθυρα για την διαφυγή τους από την δικαιοσύνη, αλλά ως άλογα κτήνη, βιάζουν την λογική, παίζοντας με τις λέξεις και καταστρέφοντας κάθε επικοινωνία των ιδίων με την απλή λογική.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Πρώτιστα και κύρια, λόγω της πρωτοφανούς ανεκτικότητας και μη αντίδρασής μας.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως μας μεταχειρίζονται ως άβουλα όντα (χειρότερα ακόμη και από ζώα), ίσως η συνέχεια της μετάλλαξης του ευρωπαϊκού μύθου σε ευρωπαϊκή φρίκη, να σας πείσει.

Μόνο που τότε θα είναι πολύ μεγάλος ο πόνος που θα απαιτείται, για να εκδιωχθούν όλοι εκείνοι που ξεδιάντροπα ξεπουλάνε όλα όσα δεν τους ανήκουν, που ξεδιάντροπα χαρίζουν όλα εκείνα που ετούτη η χώρα απέκτησε, καταθέτοντας ποταμούς αίματος…

Δεν φταίνε οι δεσμώτες, οι βασανιστές και οι εκτελεστές διποδων και τετράποδων πολιτων μας.

Εμείς φταίμε που τους επιτρέπουμε -ακόμη- να υπάρχουν…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!