19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.299 Views

Ενα σχέδιο νόμου δικτατορικο, παρανοϊκό, σαδιστικό, νοσηρό, αήθες, αντισυνταγματικό, αντί ευρωπαϊκό, αντί ανθρωπιστικό, αντί-εθελοντικό, και αντί-ρεαλιστικό.

Τεράστιοι φόροι εισοδήματος θα πηγαίνουν στους τοκογλύφους …και για τις υπόλοιπες ανταποδοτικές λειτουργίες του κράτους θα πληρώνουμε με ξεχωριστά χαράτσια, ξεχωριστούς κρυφούς φόρους, ξεχωριστά τέλη, ξεχωριστό κόστος για έκδοση πιστοποιητικών κ.λπ.

Θα πληρώνουμε δύο διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Έναν αποκλειστικά για τους τοκογλύφους …κι έναν για τους πολίτες με ό,τι περισσέψει. Αυτοί οι τρελοί φόροι είναι φυσικά επινόηση των ξένων τοκογλύφων …αυτών που κρύβονται πίσω από τις εβραϊκές κοινότητες, ώστε οποιαδήποτε αναφορά σ’ αυτούς να θεωρείται ρατσιστική κ.λπ. Αιμοσταγείς τοκογλύφοι, που γονάτισαν τους Γερμανούς με τη φορολόγηση …έφεραν στην εξουσία τον Χίτλερ. Και ακριβώς η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται για πάνω από 1000 χρόνια, αλλά κανείς δεν τολμάει να δώσει την απάντηση στο ερώτημα «Γιατί ειδικά τους Εβραίους;»

Και οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι και οι Γάλλοι και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι …όλοι και πάντα …έφτασαν σε κάποιο σημείο, που χρειάστηκε να νομοθετήσουν ειδικά για την τοκογλυφία και ειδικά για τους Εβραίους …απαγορεύοντας τους την πρόσβαση σε συγκεκριμένες κρατικές θέσεις, σε συγκεκριμένους τομείς του εμπορίου.

Οι μακραίωνη εμπειρία των τοκογλύφων …τους έκανε ακόμα πιο αποτελεσματικούς. Ο Jacob Rothschild μπορεί να κυκλοφορεί σήμερα χωρίς σωματοφύλακα κι ολομόναχος στο κέντρο του Λονδίνου…

Αυτός κι οι φίλοι του, χωρίς να τους γνωρίζει κανείς από εμάς …μπορούν να προκαλούν γενοκτονίες μεταξύ κρατών …με 2 τηλεφωνήματα και χωρίς κανένας να εστιάσει ποτέ επάνω του. Νόμοι που ευνοούν τους τοκογλύφους, επιβάλλονται δια της βίας στα καταχρεωμένα κράτη κι εμείς περιμένουμε την κακοποίηση ενός αδέσποτου για να νευριάσουμε …καθώς η κακοποίηση των φτωχώτερων από την προδοτική κυβέρνηση …δεν μπορεί να γίνει viral.


Οσον αφορα τα εχθροζωικα σωματεια ΜΚΟ, πεταξαν επιτελους τις μασκες τους. Καποια στιγμη ολα θα εβγαιναν στη φορα. Μαζι με τους δημους-δημιους δημιουργησαν καταφυγια κολαστηρια και αρπαζαν και εξακολουθουν απο τα κονδυλια οτι μπορουσαν. Τα ζωα σε αθλιες συνθηκες, να πεθαινουν με ευθανασιες και ολα τα υπολοιπα στοιβαγμενα σε κλουβια, εξαθλιωμενα απο τις αρρωστιες, την ασιτια, την εγκαταλειψη, με αποτελεσμα τον κανιβαλλισμο μεταξυ τους.

Η αθλια και αισχρη αυτη εγκληματικη κατασταση, οχι μονο θα συνεχιστει, αλλα θα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο.

Ωραια φιλοζωια… Μαυρο χρημα και μιζες μεταξυ τους. Οποιος θελει να συνεχιστουν ολα τα παραπανω, δεν ειναι φιλοζωος, αλλα λαμογιο.

 

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2228573960502766/?type=3&theater

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!