27 Ιουνίου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
565 Views

Δεν ΖΗΤΑΜΕ απλα να απαγορευτεί το “κυνήγι (οι φόνοι). Το Α Π Α Ι Τ ΟΥΜΕ. Ας πάνε να δολοφονήσουν οποιον τους ανηκει… Γιατί αυτά τα πλασματα που δολοφονούν “ανήκουν” και σε μας.

… Και ενώ ολη η χωρα κατακαίγεται, οι κυνηγοί βγήκαν να τιμήσουν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στα βουνά που δεν κάηκαν ακόμη. Ό,τι προλάβουν δηλαδή να σκοτώσουν.

Τα λόγια που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτούς τους “ανθρώπους” νομίζουμε δεν θα μπορούσαν να αποτυπώσουν ούτε στο ελάχιστο την απόλυτη βλακεία τους, την απόλυτη έλλειψη ανθρωπιάς και την απόλυτη έλλειψη περιβαλλοντικού και οικολογικού πολιτισμού. Το δικό τους ζητούμενο είναι να σπείρουν τον θάνατο, να κηρύξουν τον πόλεμο στην φύση και στα ζώα και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο… Και ας δηλώνουν οι μεγαλύτεροι φυσιολάτρες, φιλόζωοι και ισορροπιστές της φύσης. Δεν πείθουν κανέναν…

Πρέπει να κινηθούμε όλοι οι φιλόζωοι παγκοσμίως για την καθολική απαγόρευση αυτής της διαστροφής σε όλον τον πλανήτη.

Να απαγορευτεί το κυνήγι παντού. Δεν αποτελεί χόμπι, ούτε ανάγκη προς επιβίωση.Δεν ΖΗΤΑΜΕ απλα να απαγορευτεί το "…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Montag, 20. August 2018

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!