20 Απριλίου, 2024

Να δουμε ποια μνημονιακη παραταξη θα κανει σοβαρη φιλοζωη πολιτικη και οχι τυχοδιωκτικη και σαλταδορικη!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
874 Views

Οι μεσαιωνικοι εχθροζωικοι νομοι είναι το πιο σιχαμένο πράγμα που έχει προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτή η μνημονιακη κυβέρνηση, ολες οι προηγουμενες, η επομενη, η μεθεπομενη κοκ…

Κυβερνησεις βρυκολάκων που εφαρμόζουν στα ζώα όσα σκ@τόψυχα μετά θα εφαρμόσουν σε ανθρώπους, που προσβάλουν την ψυχή, το ήθος, την νοημοσύνη μας.

Μόνο οι αφυπνισμένοι πολίτες δεν μπορούν να αδιαφορήσουν στη θέα κακοποιημένου ζώου και στα νιαουρίσματα από “πεταμένα” νεογέννητα γατάκια μέσα από τον κάδο σκουπιδιών. Είναι αυτοί οι ίδιοι που θα φροντίσουν όπως μπορούν έναν συνάνθρωπο μας σε ανάγκη… Και αυτό το συγκοινωνούν δοχείο είναι η ελπίδα μας σαν κοινωνία.

Η αγάπη που οδηγεί όλους τους φιλόζωους πολίτες, εθελοντες, ακτιβιστες, να μάχονται καθημερινά για την προστασία των ζώων δεν μπορεί να κριθεί παράνομη, ούτε να κατακερματιστεί από πρόστιμα όπως όριζε το νομοσχέδιο εκτρωμα του ΥΠΑΑΤ για τα δεσποζομενα και αδεσποτα ζώα συντροφιάς που απεσύρθη…προσωρινά, για να επανελθει δριμυτερο και τροποποιημενο με τη νεα μνημονιακη κυβερνηση, προπομπο των επισημων ευθανασιων και της φολας πασας μορφης.

Μα τι λέμε τώρα… Που ακούστηκε νόμος να ορίζει και να υποδεικνύει σε έναν άνθρωπο το πως και το πόσο ακριβώς θα παρέχει βοήθεια σε ένα ζώο, από το δικό του υστέρημα και από το δικό του περίσσεμα ψυχής και θα τον τιμωρεί αν τολμά να προσφέρει παραπάνω.

Είναι σαν να προσπαθούν με κάθε τρόπο όχι να μειώσουν αλλά να διογκώσουν στο μέγιστο το πρόβλημα των αδεσποτων. Γιατί άραγε?

Λογική εδώ δεν υπάρχει…Το όφελος είναι καθαρα οικονομικό, με τα συμφεροντα να επικρατουν πανω απ’ ολα. Το νομοσχέδιο για μια ακόμα φορά στήθηκε, με συντεχνιακή λογική και ορέξεις για κατασπατάληση κονδυλίων στο όνομα δήθεν της προστασίας των ζώων, αφού με την εφαρμογή του, ο υπερπληθυσμός των αδέσποτων ζώων θα εκτιναχτεί στα ύψη και … άμεσα θα πρέπει να βρεθούν φτηνες, ανηθικες και απανθρωπες “λύσεις” για την αντιμετώπιση του. Με αλλα λογια το ολοκαυτωμα και τη γενοκτονια των αδεσποτων και επιλεκτικα δεσποζομενων ζωων συντροφιας, με εντολες απο την ιδια την Ε.Ε., βαση συνεχομενων ντιρεκτιβων-ζωομνημονιων, που οι αρχες της χωρας, μαζι με τα τραστ και τις ΜΚΟ που τα απαρτιζουν εκτελουν εδω και χρονια.

Τα αδέσποτα δεν είναι άγρια πανίδα που μπορεί να επιβιώσει μόνη της. Είναι άστεγα ζώα συντροφιάς. Το φυσικό τους περιβάλλον είναι πλάι στον άνθρωπο, κάτω από την δική του ευθύνη και φροντίδα. Ο τρόπος διαχείρισης τους σε έναν νόμο θα πρέπει να διέπεται από το ίδιο πνεύμα προσφοράς που μας διακρίνει όταν βοηθούμε ανθρώπους σε ανάγκη.

Μην ξεχνατε οτι ψηφιζουμε με γνωμονα το καλο διποδων και τετραποδων. Ειναι θεμα οπτικης. Δεν υπαρχει λογος καποιοι να σφαχτουν μεταξυ τους… Απο μας φυσικα και ειναι μαυρο βολι και ενα μεγαλο ΟΧΙ σε ολα τα μνημονιακα κομματα που μας εφτασαν στον πατο και θα μας στειλουν και στον αποπατο το οποιο και βροντοφωναξαμε με ολη την δυναμη της ψυχης μας…

Αλλα οποιο και να ειναι το αποτελεσμα, μας δοθηκε η ευκαιρια για μια φορα σε αυτα τα χρονια απιστευτης ταπεινωσης και εξαθλιωσης, να εκφραστουμε και να φωναξουμε για εμας και τα παιδια μας, διποδα και τετραποδα…

Ηρθε η στιγμη της καθαρσης γι’ αυτον τον λεηλατημενο τοπο…Και ας γινουν ολα π@υτ@να… Ειμαστε σιγουροι οτι ο λαος και κατ’ επεκταση οι φιλοζωοι θα πραξουν το καθηκον τους απεναντι στον πολεμο που μας κανουν με οποιονδηποτε τροπο…

…Κι ας μην ξεχναμε οτι καποιοι αλλοι εδωσαν δυσκολοτερους αγωνες για το σημερα… Αρα εχουμε υποχρεωση κι εμεις με τη σειρα μας να παλεψουμε στους στεγνους εκβιασμους που δεχεται η πατριδα μας… Για το μελλον των παιδιων μας, των τετραποδων αδελφων μας και ενα καλυτερο αυριο χωρις πιστωσεις. Δεν δινουμε το δικαιωμα σε κανεναν, με το πατημα ενος κουμπιου να οριζουν τη ζωη μας… Εως εδω.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ… ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ… ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ… ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΨΥΧΩΝ… ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ… ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΩΡΑ!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2816493601710796/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!