3 Δεκεμβρίου, 2022

Οι σκέψεις μας και η υποστήριξη μας στους πληγέντες συνανθρώπους και στα ζωα από το πέρασμα του τυφώνα Ian στη Φλόριντα των ΗΠΑ

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
75 Views

Σε όσους επηρεάστηκαν πρόσφατα από σοβαρές καιρικές συνθήκες, ελπίζουμε να είστε καλά και για όσους πρόκειται να βιώσουν τις επιπτώσεις του τυφώνα Ian, ευχόμαστε να μείνετε ασφαλείς.

Παρτε τα κατοικίδια ζώα σας σε ασφαλή και απάγγεια καταφύγια μαζί σας…
Μην τα αφήνετε κλειδωμένα σε κλουβιά, ή αλυσοδεμένα να πνιγούν αβοηθητα.

Οι καρδιές μας χτυπούν δυνατά για τους διασωστες ζώων, στα καταφύγια και στα αδέσποτα που πρόκειται να δουν και να νιώσουν τα αποτελέσματα του Ίαν.

Οι σκέψεις μας και η υποστηριξη μας είναι μαζί σας, ώστε όλοι να είστε ασφαλείς.

Το 2017, είδαμε την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει ένας τυφώνας τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα, μέσω σοκαριστικων εικόνων και βίντεο που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Είναι δύσκολο ακόμα και ως εθελοντής διασωστης να το βιώσεις.

Ειδικά όταν υποστηρίζονται ζώα που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Δυστυχως πολλοί κατοικοι και τότε άφησαν πίσω τα ζώα τους, είτε βιαστικά, αναγκαστικά λόγω των κακών “πολιτικών” των καταφυγίων, είτε από επιλογή.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι τραγικός συγκλονιστικος, απανθρωπος και εγκληματικος, οταν μιλάμε για εγκατάλειψη τετράποδων μελών της οικογένειας από τους κηδεμονες/ιδιοκτήτες τους, αλλά και απο τους διαχειριστές των τοπικών καταφυγίων.

Ο τυφώνας Ian εντείνεται με ταχύ ρυθμό καθώς εκτοξεύεται προς τη Φλόριντα. Τώρα είναι μια καταιγίδα κατηγορίας 3 που έπληξε την Κούβα, και θα μπορούσε να φέρει απειλητικά κύματα καταιγίδων, πλημμύρες και συνεχείς ταχύτητες ανέμου στον τυφώνα στην πολιτεία της Φλόριντα.

Οι οικογένειες, τα κατοικίδια ζώα τους και τα καταφύγια ζώων σας χρειάζονται τώρα, και μπορείτε να βοηθήσετε. Το Greater Good Charities έχει ήδη στείλει τρόφιμα, προμήθειες και Καλά Πακέτα στο δρόμο.

Είναι επίσης σε επικοινωνία με καταφύγια που θα χρειαστούν υπηρεσίες μεταφοράς για να μετακινήσουν τα κατοικίδια από τα πληγέντα καταφύγια και να κάνουν χώρο για τα εισερχόμενα εκτοπισμένα ζώα.

Χρειάζεται βοήθεια τώρα – και ΕΣΥ μπορείς να βοηθήσεις. Η δωρεά σας θα υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης των καταστροφών του Greater Good Charities και θα βοηθήσει στην ανακούφιση των πληγέντων.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!