14 Απριλίου, 2024

Πάγωσαν τα ζώα από το κρύο στις αυλές και τις φάρμες, από τον αρκτικο κυκλωνα-βομβα που έπληξε τον Καναδά και τις μισές πολιτείες των ΗΠΑ

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
171 Views

Η χιονοκαταιγίδα που χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 50 άτομα.

Στον πάγο παραμένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από την χιονοκαταιγίδα, την χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών, που έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ατόμων προκαλώντας προβλήματα χάος στους δρόμους, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και προβλήματα για την επιβίωση ανθρώπων αλλά και ζώων.

Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτούν από τις φάρμες τους κτηνοτρόφοι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και σε άλλες περιοχές όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει ακόμη και τα τρία μέτρα, ενώ οι θερμοκρασίες αγγίζουν και τους -50 βαθμούς Κελσίου.

Οι ρέιντζερς αδυνατούν να προσεγγίσουν τα αποκλεισμένα και παγωμένα ζώα τους τα οποία κινδυνεύουν να πεθάνουν από την ασιτία και το κρύο μέσα στους σταύλους.

Το δριμύ ψύχος που σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ έχει ως συνέπεια ακόμα και σε ηλιόλουστες περιοχές όπως η Φλόριντα να παγώνουν τα ιγκουάνα καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν τα εν λόγω ερπετά να παραλύουν και να πέφτουν από τα δέντρα.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Χιονοκαταιγιδα Μπαφαλο ΗΠΑ

 

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!