22 Απριλίου, 2024

Προχειρότητα απέναντι στα αδέσποτα στις μαζικες στειρωσεις .

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
967 Views

Με τρόμαζαν και θα συνεχίσουν να με τρομάζουν οι μαζικες κυρίως στειρωσεις αδέσποτων. Εκει που στειρώνουν δέκα και είκοσι ζώα την ημέρα και τα πετανε στον δρόμο την ίδια μερα μισοζαλισμενα ακόμη απο την νάρκωση ή την επόμενη να βολοδέρνουν ψάχνοντας τροφή, νερό ή ενα μέρος να ησυχάσουν.
Σχεδόν πάντα χωρις εξετασεις πριν το χειρουργείο.

Τα τελευταία χρονια έχουν στειρωθεί χιλιαδες ζώα με μαζικές στειρωσεις στην χώρα μας ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ζώα του δρόμου ταλαιπωρημένα, υποσιτισμένα , ζώα με προβλήματα υγείας πιθανόν, στειρώνονται σαν να ειναι η στειρωση Οχι σοβαρή χειρουργική επέμβαση αλλα ενα απλό σφράγισμα δοντιού .

Δεν απαξίωνω με τίποτα την δουλειά των κτηνιάτρων που κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλα ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ του χειρουργείου .

Ειναι πρακτικά αδύνατον να γίνει σωστή περίθαλψη τόσων χειρουργημενων ζώων σε μια μερα …
Και στειρωση αδέσποτου ζώου συντροφιάς χωρις προεγχειριτικες εξετασεις ειναι έγκλημα .

Δεν θα ρισκαρε κανεις να βαλει σε χειρουργείο για υστερεκτομή (αφαίρεση μητρας ) άνθρωπο δικό του χωρις εξετασεις και να τον υποχρεώσει την επόμενη ημέρα να πάει στην δουλειά του.
Δεν θα ρίσκαρε κανεις να στειρώσει το ΔΙΚΟ του ζώο συντροφιάς χωρις εξετασεις.

Γιατι να ρισκάρει την ζωή ενός αδέσποτου ταλαίπωρου ζώου σε προεγχειρητικό έλεγχο με το μάτι;
Γιατί δεν εχει φωνή να διαμαρτυρηθεί;
Γιατί βολεύει αυτους που στειρώνουν για να καταγράφουν οτι φέτος στειρώσαμε διακόσια ;
Γιατι εξυπηρετεί αυτούς που θα πάρουν χίλια λαικ για το έργο της στείρωσης διακοσίων αδέσποτων σε τρεις μέρες;

Γιατι ας στειρώσουμε βιαστικά οτι αδέσποτο υπάρχει ακομη και έγκυο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να μην έχουμε κουταβια ανεπιθύμητα και τα θύματα που θα υπάρξουν ειναι μεσα στο προγράμμα .
Γιατι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε κουμάντο σε ζωές αδύναμες με καθε κοστος για να ικανοποιήσουμε, να βολέψουμε τους ανθρωπους.

Αν επιτελους δεν ξεκινήσουμε απο το ‘Α’ να σταματήσει η παραγωγή αδέσποτων σε αυτόν τον τόπο με καθε τροπο , με αυστηρή νομοθεσία που θα εφαρμόζεται, με πρόστιμα στους παραβάτες, θα είμαστε στο ‘Ω’ πάντα να στειρώσουμε αδέσποτα που παράγουμε σε έναν ατελείωτο κύκλο παράνιας με θύματα τα αδέσποτα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211450800780073&set=a.10202303023371355&type=3&theater



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!