27 Απριλίου, 2024

Τα μαζικά εγκλήματα κατά των συνανθρώπων μας, όπως και των ζωων στην Ουκρανία, μας ξεπερνούν… Ντροπή για τον ψευτοπολιτισμο μας

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
381 Views

Καταδικαζουμε τον οποιονδήποτε μακελαρη προκαλεί τέτοιου είδους κτηνωδιες, σε βάρος αμάχων πληθυσμών των λαών ανθρωπων και ζωων όλης της γης.

Είναι ασύλληπτο και αδιανόητο να συμβαίνουν τετοιες αγριοτητες, μαζι με ανεξελεγκτους σκοτωμους, με σκοπό τον ξεριζωμό του Ουκρανικού λαού ανθρώπων και ζώων, όπως και την διατάραξη του οικοσυστηματος της χώρας.

Στην πόλη Bucha, σκυλάκια παραμένουν για μέρες κοντά στους νεκρούς κηδεμόνες τους.

Από τη μια στάθηκαν τυχερά, που γλύτωσαν από τις σφαίρες των εισβολέων που πυροβολούσαν αδιακρίτως.

Να επισημάνουμε ότι στη Bucha σκοτώθηκαν πάρα πολλά ζώα

Η στεναχώρια μας κυλάει ποτάμι αυτές τις μέρες.

Μαύρισε η ψυχή μας, βλέποντας ταυτόχρονα τις εικόνες από το lockdown της Σανγκάης και την απανθρωπια των Κινεζικών αρχών, με την βίαιη θανάτωση των κατοικιδίων ζώων των αποκλεισμένα πολιτών.

Ο κόσμος πηδαει από τα μπαλκόνια, λιμοκτονει μαζί με τα παιδιά και τα ζωακια του και εκλιπαρει να ανοίξει τα παράθυρα του σπιτιού του, να πάρει αέρα.

Τα κατοικίδια όσων νοσούν και έχουν εγκλειστει σε στρατόπεδα, πιάνονται με βάναυσο τρόπο και θανατώνονται επί τόπου στους δρόμους.

Πόσος πόνος… Πόση αδικία…

Πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, μια ζωή την πληρώνουν τα αθώα θύματα, σε οποια μορφη αδικου πολέμου κι αν υπάρχει… Κρίμα για την ανθρωπότητα…

Συμπασχουμε και υποφέρουμε μαζί σας…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!