29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
756 Views

Τι σημασια εχει η λαλια? Μηπως παντα ειναι απαραιτητο να μιλαμε με ανθρωπους φιλους μας? Ενα κατσουφιασμα, ενα χαμογελο σ ενα φωτισμενο προσωπο, ενα νευμα… ειναι ικανα παντα να δωσουν την απαντηση σε καποιους που νοιαζονται για εμας, χωρις λογια.

Ενα φιλικο χτυπημα στην πλατη, ενα χαιδεμα στα μαλλια, μια αγκαλια… Ειναι η απαντηση του αλλου ανθρωπου προς εμας. Παλι χωρις λογια. Τα ιδια ακριβως διαισθανεται και ο σκυλος. Φιλος μας οταν μας κοιταει. Νοιωθει τι μας συμβαινει και με τον ιδιο επισης χαρακτηριστικο τροπο απανταει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ όσοι παίρνουν ζώα συντροφιάς, τα οποία δεν μπορούν οικονομικά να εξυπηρετήσουν
( ΝΑΙ ο σκύλος ή η γάτα έχει έξοδα για την φροντίδα του, εμβόλια, στείρωση, κατάλληλο φαγητό κλπ και έχει και έκτακτα έξοδα αν τραυματιστεί ή αρρωστήσει που θα βαρύνουν τον κηδεμόνα του )…

… Και όλα αυτά για τα δεκατρία με δεκαπέντε χρόνια της ζωής του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ αυτοί που δεν κατανοούν το αυτονόητο, ότι το ζώο συντροφιάς δεν θα μείνει νέο για πάντα, θα γεράσει, θα βαρύνει, θα αλλάξει.

Θα χρειαστεί στα γεράματά του επιπλέον φροντίδα, υπομονή και κόπο.

Οταν θελεις ενα φιλο, μη με ξεχασεις ΠΟΤΕ… Μπορει να μην εχω φωνη σαν εσενα… Ξερω ομως να αγαπαω καλυτερα απο τους ανθρωπους…

Αυτα εχει η απιστευτη συναναστροφη με αυτο το ζωο. Ειναι στην κυριολεξια ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ Φ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!… Και ας μην εχει φωνη…

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Τα πολλα αισθηματα ειναι πλουτος… Και οποιος εχει εστω και εναν σκυλο, ειναι πλουσιος…! ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ…!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!