26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
326 Views

Οι ζωολογικοί κήποι δεν είναι τίποτα άλλο από φυλακές, αλλά γεγονός είναι ότι τα ζώα υποφέρουν χωρίς κανένα λάθος τους, με το να τα βάζουν σε ενα αθλιο κελί.

Χωρίς ελευθερία, χωρίς φυσικό περιβάλλον, χωρίς φαγητό, τα ζωα παθαινουν κατάθλιψη και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, χωρίς ευτυχία.

Ολο και ένα νέο “ελκυστικό” είδος αποκτάται σε κάποια γωνιά του κόσμου, ώστε να μπαίνουν περισσότεροι άνθρωποι.

Παρακαλουμε αποφύγετε την ενθάρρυνση των παιδιών να επισκεπτονται τους ζωολογικους κήπους, μέσω των σχολείων, ακόμα και με ιδιωτική πρωτοβουλία.

Την ημέρα που θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε, αυτόματα θα αποθαρρυνθούν να ανοίξουν νεες φυλακές για τα ζωα της άγριας πανίδας.

Τα ζώα υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ελεύθερα στην άγρια φύση, όχι μέσα σε κλουβιά.

Υποστηρίζουμε sanctuaries με φυσικό περιβάλλον για διατήρηση των ειδών.

Είναι καταλληλα για το καθε είδος, αλλά δεν υποστηρίζουμε ζωολογικούς κήπους με μικρά κλουβιά που λειτουργούν για το κέρδος και την εκμετάλλευση των άγριων ζώων, βασιζόμενοι σε επισκέπτες και χρήματα από εισιτήρια και πωλήσεις αξεσουάρ από μαγαζιά που λειτουργούν εντός αυτων.

Τώρα ξέρουμε πώς νιώθουν τα ζώα εγκλεισμένα στους ζωολογικούς κήπους… ή οπουδήποτε …

Μια ολόκληρη ζωή κλεισμένα και όχι ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, είναι η χειρότερή τους τιμωρία, για να ικανοποιήσουμε την τσέπη μας ,τον εγωισμό μαςτην αδιαφορία μας…

Υπάρχει σύγκριση? Ισως η σκέψη ορισμένων μας… Υπάρχει η απάντηση…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!