19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.263 Views

Παρακαλουμε οποιος φιλοζωος εθελοντης μενει, η κινειται στην περιοχη της Ηλιουπολης, ας εχει το νου του, μηπως και εντοπισει τη γατουλα! Ειναι ταρταρουγα και ζει μεσα σε σπιτι. Δεν εχει καθολου επαφη με εξωτερικους χωρους και κινδυνευει αμεσα η ζωη της!!! Η κηδεμονας της ανησυχει πολυ για εκεινη!!! Εαν την βρειτε, ελατε σε επικοινωνια μαζι της με μηνυμα στο προφιλ της στο facebook.

“Περιοχή Ηλιούπολη

Χάθηκε η γάτα μας! Ακούει στο όνομα Φίγκα.

Λείπει από το Σάββατο βράδυ, ζει σε τρίτο όροφο πολυκατοικίας και δεν βγαίνει ποτέ έξω.
Το σενάριο να έπεσε από το μπαλκόνι δεν παίζει γιατί είναι πάρα πολύ χοντρή και θα είχε σπάσει κάποιο πόδι η χέρι. Σαρώσαμε την περιοχή…

Δεύτερο σενάριο, να το έσκασε, που δεν το συνηθίζε ποτέ, ίσως να βρήκε ανοιχτή πόρτα, αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο.

Είναι τρίχρωμη, τάρτα, στειρωμένη, με κομμένο το ένα της αυτάκι λόγω της στείρωσης. Το γατί αυτό γεννήθηκε μέσα στο σπίτι και δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Παρακαλώ όσοι δείτε κάτι ειδοποιήστε”!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213458154957436&set=a.3936365216716&type=3&theater



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!