19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.159 Views

Ψοφησατε, μαυρισατε τους δήμιους-τσιρακια εχθρικούς – αδιάφορους προς τα ζωα δήμους, η να βάλουμε τις τετραποδες φωνές να γαβγίζουν?

Γαβ γαβ γαβ…

Νιάου νιάου νιάου…

Κχι Κχι Κχι…

Φόλα σε όσους ρίχνουν φόλα ρεεεεε…!!!

Με αφορμη τις δημοτικες εκλογες της ντροπης και του αισχους και με δεδομένη την αγωνία αλλά και το έντονο ενδιαφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας των φιλοζωων πολιτών της χώρας μας, για την πορεία των ζητημάτων που αφορούν στα μέτρα τα σχετικά με την “προστασία” των ζώων στην Ελλάδα, το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ζητά από τους κατά τόπους υποψήφιους συνδυασμούς των πολιτικο-ζωα-φιλων, που πηραν μερος και εθεσαν υποψηφιοτητα, να τοποθετηθούν και να δεσμευθούν για το τι μέτρα προτίθενται να λάβουν απο εδω και περα, για την αποτελεσματική επίλυση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων της κακοποιησης και της ευζωιας των ζώων στην περιοχή τους.

Οι θέσεις των Συνδυασμων τους στα θέματα των ζώων, θα αποτελει πλεον μελλοντικα βασικό και καθοριστικό κριτήριο ψήφου για χιλιάδες πολίτες σε όλη την χώρα, που ασχολούνται με την προστασία των ζώων και σέβονται τα δικαιώματα τους, η προκειται μονο για ενα ωραιο περιτυλιγμα ενος κουτιου απο τη ναζιστικη Ε.Ε., που οταν το ανοιξεις πεταγονται απο μεσα ευθανασιες καθε μορφης, ο μπογιας πασας μορφης και τα ναζιστικα κολαστηρια που εχουν εδραιωθει στη χωρα μας με ζωοκτονους νομους?

Οι απαντήσεις των συνδυασμών θα δημοσιευθούν ακομα και μετεκλογικα στο διαδίκτυο, καθώς και όπου αλλού κρίνεται αναγκαίο, προς ενημέρωση των πολιτών, που έχουν ανεπτυγμένη φιλοζωική συνείδηση και ευελπιστούν στην ουσιαστική αλλαγή του σημερινού καθεστώτος της διαχείρισης των ζώων στην περιοχή τους.

Βοηθείστε να πιέσουμε τους δημους-δημιους- Δήμαρχισκους – περιφεριάρχες κλπ, να πάρουν θέση, σε πανελλαδικο επιπεδο, έστω, στην υπόθεση των ζώων.

Μην τους αφήσετε σε χλωρο κλαρι.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!