29 Μαρτίου, 2024

Ένα βίντεο που αγγίζει ευαίσθητες χορδές… Τραυματισμένο δελφίνι ζητά βοήθεια από δύτες

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
533 Views

Ομάδα δυτών που έκανε νυχτερινή κατάδυση παρέα με διαβολόψαρα (μάντα ρέι) κοντά στις ακτές της Χαβάης συνάντησε ένα δελφίνι, το οποίο δεν κολυμπούσε φυσιολογικά.

Μόνο όταν το δελφίνι άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από την ομάδα των δυτών εκείνοι κατάλαβαν ότι ζητούσε βοήθεια.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Είχε μπλεχτεί σε αλιευτικά δίχτυα και ένα αγκίστρι είχε διαπεράσει το κεντρικό του πτερύγιο.

Το δελφίνι δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τη βοήθεια του δύτη όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει το αγκίστρι, τοποθετώντας ακόμα και τον κορμό του στην κατάλληλη θέση για να τον διευκολύνει. Ο δύτης Κέλερ Λάρος κατάφερε να απελευθερώσει το δελφίνι και να του σώσει τη ζωή.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Ένα βίντεο που αγγίζει ευαίσθητες χορδές…

Πόσο χαιρομαστε για το δελφίνι, αλλά και για τον δύτη και πόσο μεγαλη θλιψη μας προκαλειται, όταν σκεπτομαστε πόσα άλλα θαλάσσια πλάσματα έχουν παρόμοια προβλήματα και βρίσκονται αβοήθητα στις θάλασσες, εύκολη λεία για τους θηρευτές…

Απίστευτα μαγικό! Τι συναισθήματα και ψυχική ολοκλήρωση θα νιώθει ο δύτης, μετά από την βοήθεια που προσέφερε! Μακάρι να βοηθάμε έτσι όλοι μας στην καθημερινή μας ζωή!

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!