22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
810 Views

Mε φορητούς υπολογιστές στα χέρια, με μπλουζάκια “Αnonymous for the Voiceless” (οι Ανώνυμοι για αυτούς που δεν έχουν φωνή) και με τις χαρακτηριστικές μάσκες πάνω από 15 νέοι άνθρωποι το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Χάληδων στην παλιά πόλη των Χανίων.

Στους υπολογιστές προβάλλονταν συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ για το πώς λειτουργεί η βιομηχανία τροφίμων, τι “τραβάνε” αγελάδες, αρνιά, γουρούνια μέχρι να καταλήξουν στο πιάτο μας, ενώ παράλληλα μέλη της ακτιβιστικής ομάδας ενημέρωναν κάθε ενδιαφερόμενο για τη δράση τους και έδιναν περισσότερες πληροφορίες για ένα vegan τρόπο διατροφής, μια διατροφή χωρίς κρέας και τα παράγωγα του. Οσοι συνομίλησαν με τους νεαρούς στην πλειοψηφία τους ακτιβιστές, προβληματίστηκαν για τη μέχρι σήμερα διατροφή τους.

Μια ειρηνική δημόσια παρέμβαση με πολύ μεγάλη σημασία και αξία.

http://www.haniotika-nea.gr/aktivistes-enantia-sti-viomichania-zoikon-trofimon/

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!