28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
873 Views

ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΗΜΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.

Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ?

Στον Θερμαϊκό, στο ύψος του Αγγελοχωρίου, περίπου 7 χιλιόμετρα από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που μιλά ο πρωθυπουργός, μια πνιγμένη αγελάδα, υπενθυμίζει στους Θεσσαλονικείς το έγκλημα που συντελέστηκε στην Θεσσαλία σε βάρος συνανθρώπων και ζώων.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ.

ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ, ΣΤΟ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΔΙΠΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!