28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
712 Views

ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ SS ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΖΩΙΑΣ.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2023 ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, Η ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΩΝ.

Μην πιστεύετε και μην αναπαράγετε τις ανακοινώσεις των δήμων- δήμιων για τις μαζικές δηλητηριασεις αδέσποτων και επιλεκτικά δεσποζομενων ζώων συντροφιάς, που επιχειρουν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν στάχτη στα μάτια των φιλοζωων και όχι μονο.

Καθρεφτιζουν τις εγκληματικές τους ενέργειες και την ηθική αυτουργια τους επάνω στους πολίτες των περιοχών τους, για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους, “καθαρίζοντας” τις πόλεις από τα “μιασματα” όπως αποκαλούν τα ατυχα ζωάκια .

Έχουν εντολή από έξωθεν και άνωθεν για την εξολόθρευση τους.

Αν συλλάβεις ένα τέτοιο παλιοτομαρο, πληρωμενο τσιράκι των δημιων επ’ αυτοφώρω, θα σου πει “ότι τα σκυλιά λερώνουν, δαγκώνουν, μεταδίδουν ασθένειες”.

Κανείς δεν θα σου πει:

“Τα μισώ γιατί ζουν, γιατί κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους”.

Η ηθική, ο δυϊσμός καλού-κακού, είναι έννοιες αυθαίρετες, που εύκολα οδηγούν σε αφορισμούς, παρεξηγήσεις, εχθροπάθεια και μίσος – αρκεί να σκεφτεί κανείς την αμαρτία, και την εργαλειοποίησή της.

Ωστόσο, το άρρωστο αδίστακτο, διποδο, ναζιστικό τερας, που θα ετοιμάσει μεθοδικά δολώματα θανάτου και κατόπιν θα τα σκορπίσει σε μέρη όπου τριγυρνούν πεινασμένα ζώα, μια διαδικασία χρονοβόρα και συστηματική, που καταμαρτυρά βαθιά ηδονή για το φριχτό αποτέλεσμα του μαρτυρικου και σχεδόν ακαριαιου θανάτου, ανάλογα με το είδος του δηλητηριου που θα χρησιμοποιησει, δεν μπορεί να περιγραφεί παρά μονο ως σκάρτος, κακιά ψυχή, αποβρασμα της κοινωνίας που κυκλοφορεί ελεύθερος με τις πλάτες του βρώμικου συστήματος και βάρος της γης.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!