29 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.046 Views

Εγκατελειμένα, αδέσποτα εντος και εκτός της πόλης της Δραμας, σε περιοχες, που δεν νοιάζεται κανείς! Περνουν απαρατήρητα, σαν να μην υπάρχουν!
Οι εθελοντες κανουν οτι μπορουν, για ν’ αντέξουν από την πείνα και μέσα στο κρύο. 

Τα αδέσποτα πεθαίνουν. Σταματήστε να αγοράζετε ψυχές. Σταματήστε να ζευγαρωνετετα σκυλιά σας. Δεν το αξίζουν. Εχουν όλα δικαίωμα στο να ζουν καλά με οικογένειες, είτε είναι κουτάβια, είτε ενήλικα, είτε υπερήλικα. Ανοίξτε τα σπίτια σας και δώστε τους την ευκαιρία που αξίζουν!

“Εγλυφε το χαρτόνι , έτρεμε απο το κρύο γιατί ειχε -5 βαθμούς παρολο τον ήλιο…
Το συναντήσαμε τυχαία, έτρεξε η φιλη μου να φέρει κροκέτες απο το αυτοκίνητο που δυστυχως ήταν αρκετά μακρια , εμεινα να το απασχολήσω , βρήκε ενα κόκαλλο πίσω απο τον κάδο, εφυγε τρέχοντας , χάθηκε στα στενά.
Αφησαμε τις κροκέτες με την ελπίδα οτι ίσως ξαναγυρίσει…
Όλη η Ελλάδα γεμάτη με τέτοιες εικόνες θλίψης και ντροπής.
Πλάσματα μοναχικά που προσπαθούν να επιβιωσουν διωγμένα εγκαταλελλειμένα ή παρατημένα στο έλεος του κάθε κινδύνου απο ανεύθυνους εγκληματιες ιδιοκτήτες που τα αφηνουν χύμα έξω .
Πότε θα αποφασίσει επιτέλους αυτή η χώρα να δωσει τέλος στην ατελείωτη παρανομία των πολιτών της εναντίον αθώων ζωων συντροφιάς και τέλος στην φρίκη όσων βλέπουν αυτήν την αδικία και καιγεται το μυαλό τους και η ψυχή τους ; Πότε”;

https://www.facebook.com/poly.ioannidou/videos/10212067646640834/
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!