22 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
788 Views

Ειναι ανεπιτρεπτο ο κατα τ’ αλλα φιλοζωικος νομος να μιλαει για στειρωσεις και καλυτερη ποιοτητα ζωης για τα αδεσποτα ζωα στη χωρα μας απο τη μια και απο την αλλη για επανατοποθετηση στους αγριους και αφιλοξενους δρομους των πολεων και γενικοτερα των περιοχων της χωρας μας και με λιγο ψωμακι και νερακι να επιβιωνουν απο τη μια και απο την αλλη να φολιαζονται την επομενη μερα, ειτε αυτο συμβαινει βαση οργανωμενου σχεδιου, οταν γινονται μαζικες δηλητηριασεις, ειτε προκειται για μεμονωμενα περιστατικα για ξεκαρφωμα και για σταχτη στα ματια.

Αυτο δεν αποτελει πλεον λυση για τον υποτειθεμενο ελεγχο του πληθυσμου τους απο τη μια και απο την αλλη την εξολοθρευση τους.

Προσωρινοι σταθμοι φιλοξενιας και αποθεραπειας, οπου θα στειρωνονται, θα εμβολιαζονται και θα τσιπαρονται και φιλοξενια απο φιλοζωους εθελοντες, μεχρι αυτα να υιοθετηθουν.

Δυστυχως στη χωρα μας δεν θελουν ουτε ελευθερα ζωα, ουτε ελευθερους ανθρωπους και αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι πλεον και ν’ ανοιξουν τα ματια τους και τα μυαλα τους προς ανευρεση αλλων λυσεων, για να γλυτωσουν καποια ζωα παραπανω.

Τα αδεσποτα στην Ελλαδα εχουν τελειωσει προ πολλου και μετα ερχεται και η δικη μας σειρα. Αντισταθειτε στη λαιλαπα της φολας που ριχνουν σε διποδους και τετραποδους, με εντολες απο εξωθεν και με πολυ προθυμους εσωθεν να τις εκτελουν. Ανακαλυψτε τους και αποκαλυψτε τους!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!