26 Απριλίου, 2024

Αστυνομια Ζωων: Ο συγχρονος μπογιας?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
876 Views

Ο συγχρονος μπογιας, ο πιο εκλεπτισμενος απο ολους κρυβεται πισω απο τον ορο Αστυνομια Ζωων.

Ναι, μην σας κανει καμια εντυπωση. Αρκει να παρακολουθησει κανεις πως λειτουργει στο εξωτερικο, στις χωρες που ηδη εφαρμοζεται. Πισω απο καποιες ενδεχομενα καλες πραξεις του, κρυβεται και η περισυλλογη αδεσποτων ζωων και στην πορεια η ασυλοποιηση τους, η ευθανασια τους και πολλες φορες η διοχετευση τους σε χωρες του εξωτερικου με αγνωστη τυχη.

Τετοια Αστυνομια Ζωων, ουτε στα χειροτερα μας… Και αν για καποιους ειναι ονειρο να δημιουργηθει κατι τετοιο, πολυ φοβομαστε οτι θα μετατραπει σε εφιαλτη για εμας και τα αδεσποτα… Αν ηδη δεν τον βιωνουμε εδω και χρονια αυτον τον εφιαλτη. Αυτος θα ειναι ο χειροτερος…

… Και ο ρολος των δημων, που εχουν την διαχειριση των αδεσποτων? Θα δημιουργησουν λοιπον μια Αστυνομια για τα ζωα, ενω εχουν καταργησει την Δημοτικη Αστυνομια που ηταν για τους πολιτες? Η λογικη του παραλογου σε ολο της το μεγαλειο…

… Και οι φορεις που τοσο πολυ επιθυμουν αυτον τον θεσμο, τα εχουν λαβει υπ’ οψιν τους ολα αυτα? Ειναι κατι που βολευει τους παντες?

Εμεις ειμαστε καθετως αντιθετοι σε αυτα τα μορφωματα, που εχουν σαν σκοπο εκκαθαριστικες επιχειρησεις και συμφεροντα, επισης. Η μεγαλυτερη εκκαθαριστικη επιχειρηση που πρεπει να γινει ειναι μεσα στον χωρο μας, δηλαδη τον ζωοφιλικο.

Γι’ αυτο λοιπον λεμε ΟΧΙ στην Αστυνομια Ζωων. Οσοι συμφωνειτε με εμας, παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα.

https://secure.avaaz.org/el/petition/I_Elliniki_Kyvernisi_The_Greek_Goverment_Astynomia_Zoon_O_syghronos_mpogias_Animal_PoliceThe_modern_dog_catcher/?rc=fb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-213267-I_Elliniki_Kyvernisi_The_Greek_Goverment_Astynomia_Zoon_O_syghronos_mpogias_Animal_PoliceThe_modern_dog_catcher&utm_term=noHash%2Bel

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!