29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
757 Views

Δεν θα πω ακριβώς τι είδαμε, ή τι…δεν είδαμε. Δεν υπάρχει λόγος και νόημα πια για να δημιουργούμε εικόνες στο μυαλό των ανθρώπων που είναι πιο μακριά.
Απλά, γενικά… Νέκρα και θάνατος , νεκρό τοπίο , νεκρά δέντρα που τα νιώθεις να κλαίνε, νεκρά ζώα που αφέθηκαν σε μια μοίρα στην οποία τα καταδίκασαν οι…”ιδιοκτήτες” τους , δεμένα να πεθάνουν χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία να τρέξουν να σωθούν, γατούλες στάχτη,κότες στάχτη… είδαμε γιατί κάποιος κόσμος δεν τα κατάφερε… Θλίψη. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που προσπαθούν και να δουν τι τους έμεινε και να ψάξουν για τα ζωάκια του βουνού.
Δώσαμε τροφές σε μεγάλο κτηνιατρείο της Ραφήνας όπου γίνεται χαμός από ζώα τραυματισμένα. (Για να μην ακούσω σχόλια από τους αποκλειστικά φιλάνθρωπους, εννοείται εμείς είχαμε φάρμακα και πράγματα και για τους ανθρώπους,αλλά το καλό νέο ηταν ότι δεν χρειάζονται προς το παρόν κάτι άλλο,τα πράγματα τα κρατάμε για τις επόμενες μέρες)
Οι ανάγκες δεν σταματούν,στην μια φορά,ακόμα βγαίνουν φλόγες μέσα από το εσωτερικό των καμμένων δέντρων..
Το θετικό; Πολλά μυρμηγκάκια , παντού, ψάχνουν τροφή,τα ταισαμε. Αφήσαμε επίσης τροφή σε σημεία που μπορούν κάποια ζώα να ψάξουν να φάνε και δεν θα βρίσκουν..
Άλλο θετικό; Ότι περνάει κόσμος συνεχώς για να προσφέρει στους ανθρώπους πράγματα.
Εμείς θα πάμε το Σ/Κ στην Κινέτα,
θα φτιάξουμε ταιστρες ( οπότε ψάχνουμε μεγάλα μπιντονια ή εάν ξέρει κάποιος φίλος κάποιον καλύτερο τρόπο να μου στείλει) και θα πάμε και στις πιο μέσα περιοχές για να αφήσουμε τροφή και νερό για τα άγρια ζώα και πουλιά.
Χρειαζόμαστε τροφές,για σκύλους που μάθαμε που είναι παντού …ξηρά για γάτες που είναι κρυμμένες και που την τρώνε και τα πουλιά και οι αλεπούδες και αν θέλετε τροφή για πουλιά όπως σιτάρι σπασμένο. Χελώνες δυστυχως… μόνο νεκρές… καμια ελπίδα για αυτές… 🙁
Θα μαζεύουμε πράγματα μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και ο,τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπωλακι για νερό όπως τα ταψακια μιας χρήσης, τα ορθογώνια τύπου Σάνιτας.
Για τους ανθρώπους θα πάρουμε κορνφλεικς ,μπισκότα , κονσέρβες και κάποια σαμπουάν και σφουγγάρια που μας ζήτησαν.
Εννοείται ο,τι μείνει από τροφές θα δοθούν στην Άνιμα και σε κτηνιατρεία που περιθάλπουν ζώα αφιλοκερδώς αλλά θα πάμε αρκετές φορές στα σημεια καθώς τα ζώα αυτά που έμειναν δεν έχουν άλλον τρόπο πια να τραφούν, οπότε οι ανάγκες είναι πολλές και μεγάλες… Θα κάνουμε και επιχείρηση να στειρωσουμε τις γατούλες που είδαμε χθες για να μην γεννήσουν στο νεκρό πια μέρος…αλλά θα υπάρξει ενημέρωση για αυτό.
Όλα τα πράγματα,θα τα δώσουμε εμείς,θα ταισουμε εμείς,θα κάνουμε πεζοπορία να καλύψουμε όση περιοχή μπορούμε,τα πράγματα θα πάμε να δώσουμε στους ανθρώπους. Και εννοείται όσοι φίλοιας βοηθήσουν,θα τραβάω συνεχώς βίντεο,να ξέρουν τι έγιναν οι προσφορές τους.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που βοήθησαν με τροφές και πήγαμε και μαζί και θα ξαναπάμε…

Δεν θα πω ακριβώς τι είδαμε, ή τι…δεν είδαμε. Δεν υπάρχει λόγος και νόημα πια για να δημιουργούμε εικόνες στο μυαλό…

Δημοσιεύτηκε από Isabelle Sakellaraki στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!