28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
798 Views

Στην καρδια του χειμωνα ειμαστε. Φυσιολογικο και το χιονι και η βροχη και το τσουχτερο κρυο. Οταν ομως μεσα στο ζεστο μας σπιτι σκεφτομαστε τους αστεγους ανθρωπους και τα αδεσποτα, στην κυριολεξια ποναμε. Να τι δεν ειναι φυσιολογικο: Η ΑΔΙΚΙΑ. 

Τροφή, νερο και λίγη ανθρωπιά χρειάζονται τα αδέσποτα ζώα και οι συνανθρωποι μας που ζουν στο δρομο, καθώς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες αναζητούν προστασία από τους ανέμους, το κρύο και τη βροχή και προσπαθούν να επιβιώσουν. 

Περισσότερο ευαίσθητα είναι τα κουτάβια και τα μικρά γατάκια καθώς δεν έχουν μεγάλες αντοχές στο κρύο. Το ιδιο και τα μικρα παιδια, που κοιμουνται ακομα και επανω σε ενα παγκακι και σε πολλες περιπτωσεις τα βρισκουν κοκκαλιασμενα και δεν το μαθαινουμε ποτε, μιας και τα ΜΜΕ επιλεκτικα μεταδιδουν τετοιου ειδους ειδησεις.

Ανοιχτε τις πόρτες σας στις αδέσποτες ψυχες… Διποδες και τετραποδες… Κάνει πολύ κρύο και βρέχει… Κρίμα είναι… Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι παγωμένες και βροχερες!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2556549537705205/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!